Golf voor en door Heuvelrugondernemers

10 september 2009 om 00:00 Nieuws

Bedrijven kunnen zoals gebruikelijk voor een team van vier een flight kopen. Om het netwerken te stimuleren, wordt het viertal gesplitst en gekoppeld aan een tweetal van een ander bedrijf. Er zijn niet alleen punten te scoren met de 18-holes golfwedstrijd, maar ook met precisie chippen in een vijver en een quiz. De quizvragen zijn gemaakt door de adverteerders in het birdi-boekje dat aan alle deelnemers wordt uitgereikt. ,,De enige advertentie die echt gelezen wordt.”, lacht Van Eeden, die zelf ondernemer is geweest in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

MAARSBERGEN - ,,Met alleen ondernemers uit de omgeving is het netwerken dichtbij en dat in de ontspannen sfeer van de golfbaan.”, roemt Wim van Eeden gelijk het grootste pluspunt van het door hem al voor de derde keer te organiseren Heuvelrug Bedrijven Golftoernooi. ,,Dit jaar kunnen voor het eerst ZZP’ers individueel inschrijven, zodat ook deze doelgroep deel kan nemen aan het evenement dat op maandag 5 oktober op Golfclub Anderstein gehouden wordt.”

door: Monique José Timmermans

,,In mijn denken en daarmee in de opzet van het toernooi, zit die achtergrond verankerd. Het deelnamebedrag is niet overdreven hoog, hetgeen mede mogelijk is door de hoofdsponsor en winnaar van vorig jaar Cow Hills uit Maarn. Dat maakt het toernooi voor vele Heuvelrugondernemers toegankelijk. Het batig saldo wordt traditioneel aan de bewoners van de verzorgingshuizen in de gemeente beschikbaar gesteld voor het organiseren van een optreden. Met het oog op het komende korenfestival (3 oktober) hebben we nu geregeld dat deze groep inwoners met de bus naar een optreden wordt gebracht en weer terug.”

,,Voor de fotografie tijdens het evenement komen leden van de Fotokring Heuvelrug. Op die manier kunnen zij de kas ook een beetje spekken.”

,,Natuurlijk organiseer ik het toernooi niet helemaal alleen. Daar waar het drie jaar geleden begon als onderdeel van de Heuvelrugdagen is het de laatste twee keer echt een samenwerking met de Lions Maarn Maarsbergen. Zij leveren extra mankracht waarmee ik heel blij ben en doen ook de administratieve afwikkeling.”

Deelnemen of adverteren?

Kijk op: www.heuvelruggolf.nl of mail info@heuvelruggolf.nl.

advertentie
advertentie