Niessen Mode gaat met de tijd mee

10 september 2009 om 00:00 Nieuws

Marja en Kees Jan zijn er superblij mee. Ook de reacties van dorpsgenoten en klanten die even komen binnenwippen doen het echtpaar goed. Marja: ,,het is leuk om te horen dat mensen het mooi vinden. Dat geeft een goed gevoel.”

LEERSUM - Wie over de Rijksstraatweg in Leersum rijdt valt het zeker op: Niessen Mode heeft een totale metamorfose ondergaan. Marja en Kees Jan Spijker, de eigenaren van de winkel in dames, heren en kindermode hebben het aangezicht van hun winkel in een modern jasje gestoken. Met een nieuw logo, glimmende kozijnen, aangeklede etalage en grijze leisteentjes tegen de gevel ziet de winkel er geheel nieuw en fris uit.

door Rose Carry Lokin

De verbouwing heeft wel even wat voeten in aarde gehad. Zelfs in de bouwvak zijn de werkzaamheden gewoon doorgegaan om het allemaal op tijd af te krijgen. Afgelopen weekend werd het dan ook gevierd. Met een poffertjeskraam voor de zaak en lekkere hapjes en drankjes voor de klanten luidden ze de metamorfose in. Het is niet de eerste keer dat Niessen Mode verbouwd. Kees Jan en Marja vinden het belangrijk dat ze met hun tijd mee gaan, maar gezelligheid en prettig contact met klanten staat voorop. ,,Of ze nu met of zonder aankopen de winkel verlaten,” aldus een enthousiaste Marja.

Gerry Weber, Street One, Annascott, Basefield en Arrow. Het is slechts een greep uit de modemerken die Niessen Mode verkoopt. Het dames en heren assortiment loopt van klassiek tot jong, en alles daar tussen. Naast de collecties die uitgebreid zijn, kan de klant ook steeds sneller nieuwe collecties bij Niessen vinden. Kees Jan: ,,elke week komt er nieuwe kleding binnen, zoals bijvoorbeeld van StreetOne. Daarom heeft het echtpaar zich inmiddels ook aangesloten bij een Duitse inkooporganisatie. ,,Hierdoor ontstaat meer variatie.”

Niessen Mode werkt tegenwoordig ook met waardecheques. Bij alle aankopen spaart de klant punten die terug te vinden zijn op de aankoopbon en ook bewaard worden in het kassasysteem. Tweemaal per jaar krijgt de klant de spaarpunten door middel van een waardecheque thuisgestuurd. ,,Hartstikke handig, vindt Kees Jan, want het scheelt de klant weer een extra pasje in zijn portemonnee.”

Niessen Mode. Rijksstraatweg 76, 3956 CS Leersum, tel: 0343-451507 e-mail: info@niessenmode.nl. www.niessenmode.nl. Open: ma van 13.30 tot 17.30, di t/m do van 9.30 tot17.30, vrijdag van 9.30 tot 20.00 zaterdag van 9.30 tot 17.00.

advertentie
advertentie