Evert en Rik van Bentum te gast bij Midland FM

Nieuws

MAARSBERGEN/ REGIO - ,,Het leven, dat is één groot feest”, galmen de luidsprekers in de studio van Midland FM tijdens het programma “Voor de Dorpen” van Ronald van Buuren.

Achter de microfoon Evert van Bentum. Twee maal was hij bij de elfstedentocht, maar in tegenstelling tot zijn naamgenoot vertelt Evert tijdens de uitzending: “Ik schaats geen meter”. Evert van Bentum uit Woudenberg is bedrijfsleider bij kaasboerderij de Weistaar. Dagelijks vraagt men hem of hij de Van Bentum is en altijd is het antwoord: “Ja”. In de jaren tachtig bracht hij illegaal Radio Camilla in de ether. Na anderhalf jaar werd hij opgepakt. Nog steeds lonkt het maken van radio.

Van Bentum is bestuurlid van de jubileumcommissie PJGU. Al een half jaar zijn zes personen in de weer voor de organisatie van een bijzonder feest op 12 september. Met optredens van onder andere Starko en Van Velzen als publiekstrekker.

Ook het goede doel wordt niet vergeten. Er zal een dienstenveiling worden gehouden, waarvan de opbrengst is bestemd voor de Heigraaf, weet Van Bentum nu al te melden.

Tijdens de gezellige uitzending vertelt presentator Ronald van Buuren, dat hij met schaamrood op de kaken moet bekennen, dat de naamsverwisseling in de media betreffende de naam Evert van Bentum door hem is aangestuurd. Het radiodebuut van Van Bentum krijgt mogelijk een vervolg. Er ligt een voorstel om samen te werken met Ronald van Buuren.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 18 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30