Onstein & Zoon al 45 jaar een begrip

9 juli 2009 om 00:00 Nieuws

,,In 1974 heb ik mijn diploma assurantie A gehaald, een eis van mijn vader om samen het bedrijf te gaan runnen, en op 1 januari 1975 zijn we als vennootschap Onstein & Zoon verder gegaan vanuit Hilversum, waar het kantoor inmiddels naartoe was verhuisd. In 1984 werd bij mij acute leukemie geconstateerd en na een beenmergtransplantatie kwam ik eind mei 1985 het ziekenhuis uit. Zelf woonde ik al sinds 1977 in Doorn en in augustus 1985 heb ik het pand op de Kampweg gekocht waar na een grondige renovatie het kantoor nu nog steeds gevestigd is”, vertelt Ad Onstein.

Doorn - In juni 1964 startte Ad Onstein op 52 jarige leeftijd in Laren met een eigen verzekeringskantoor onder de naam A.G.H. Onstein verzekeringsdeskundige. Zijn zoon Ad is in 1971 na zijn middelbare school eerst stage gaan lopen bij verzekeraar Stad Rotterdam om te zien hoe het bij een verzekeraar in zijn werk gaat voordat hij op 1 december 1972 bij zijn vader in loondienst ging werken.

door Rob Verbraak

Het bedrijf is na een aantal overnames in de loop der jaren flink gegroeid en is gespecialiseerd in de totale verzekeringsmarkt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook voor hypotheken, er zijn twee erkende hypotheekadviseurs, waaronder Ad zelf, aanwezig en pensioenvoorzieningen kan men hier terecht. Onstein & Zoon is ook intermediair van SNS regio bank waardoor alle bancaire producten van deze bank aan de relaties aangeboden kunnen worden.

,,Samen met mijn enthousiaste medewerkers hebben we de slogan ‘Voor net die andere aanpak’. Deze uitspraak houdt in dat we heel gericht samen met de klant kijken naar wat er wel en wat er niet verzekerd moet worden. Als de keuze is gemaakt om iets wel te verzekeren, doe het dan goed. Deze persoonlijke benadering wordt door onze klanten erg op prijs gesteld. Ons klantenbestand kent weinig verloop en er zijn veel klanten die al vanaf de oprichting van het bedrijf bij ons al hun verzekeringen hebben ondergebracht. Alle vergunningen die vereist zijn om deze werkzaamheden uit te voeren zijn in ons bezit. Ik ben ontzettend gelukkig met de geweldige inzet van al mijn medewerkers”, besluit Onstein.

Informatie

Onstein & Zoon is gevestigd op de Kampweg nummer 11 in Doorn. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur en het telefoonnummer is 0343-413020. Op de website www.onstein.nl is verder alle uitgebreide informatie over de aangeboden producten en de werkwijze te vinden.

advertentie
advertentie