Fan Fan: voor de modebewuste vrouw

28 mei 2009 om 00:00 Nieuws

De winkel in Doorn kenmerkt zich door de lichte inrichting. Ieder merk uit het uitgebreide assortiment heeft in de winkel een eigen plaats. Hierdoor is het voor de klant die merk gericht wil gaan winkelen erg eenvoudig om zijn keuze te maken. Doordat er brede looppaden zijn doet de winkel erg ruim aan en is het er prettig winkelen. Mocht een artikel niet voorradig zijn of de juiste maat hangt niet in de bezochte winkel dan kan er via een computer systeem gekeken worden of het artikel in een van de andere filialen wel in voorraad is. ‘Nee’ verkopen wordt op deze manier bijna altijd voorkomen wat uiteraard erg prettig is voor het winkelend publiek. Ook is er een vaste klantenactie in de vorm van spaarpunten, bij iedere aankoop worden punten gespaard, die bij een bepaald aantal bereikte punten recht geven op een korting op een volgende aankoop.

DOORN - Fan Fan La Tulipe is in 1984 gestart door Michèle Artinian en in 2004 is ook haar dochter Melanie het management team komen versterken. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de inkoop zowel in binnen- als buitenland. Vorig jaar februari hebben ze een filiaal geopend in Doorn waardoor het totaal aantal vestigingen inmiddels vijf bedraagt. Naast Doorn zijn er twee vestigingen in Veenendaal en een vestiging in Rhenen en Wijk bij Duurstede.

door Rob Verbraak

,,Het wordt een kleurig voorjaar/zomer wat dameskleding betreft dit jaar. De kleuren die het modebeeld zullen gaan bepalen zijn paars, roze en blauw. De merken dameskleding die in de winkel aanwezig zijn, zijn onder andere Dept, Esprit, Just’B en Summum. Ook is er een grote collectie spijkerbroeken van het bekende merk Mac Jeans aanwezig. Sinds dit voorjaar hebben we het assortiment uitgebreid met het Spaanse merk Desigual wat zich vooral kenmerkt door de felle kleuren en fleurige tinten. Vanaf juli wordt ook het Franse merk La Fée Maraboutée aan de collectie toegevoegd” vertelt een enthousiaste Michèle.

De winkel in Doorn is gevestigd op de Kampweg nummer 15 en de openingstijden zijn op maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur. Van dinsdag tot en met donderdag is de winkel geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het telefoonnummer is 0343-476768. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Ook de uitgebreide website www.fanfan.nl is het vermelden waard. Op deze site kan de bezoeker naast informatie over het bedrijf ook het gehele aanwezige assortiment bekijken.

advertentie
advertentie