Multimate Leersum in nieuw jasje

Nieuws

Deze week trok het team van Multimate het hek even dicht om zich vol te storten op de verbouwing. De entree van de bouwmarkt krijgt een nieuw gezicht. Binnen is er ook veel veranderd.

LEERSUM - Na een aantal maanden verbouwen is het zover: vrijdag 15 mei wordt de vernieuwde Multimate aan de Rijksstraatweg 289 in Leersum geopend. Uiteraard heeft het personeel zelf het kluswerk verzorgd. Bedrijfsleider Hans Westeneng kijkt uit naar de heropening. ,,We hebben een paar maanden keihard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Ik verwacht veel nieuwsgierige mensen dit weekend.’’ door Paul Nolens

,,We zijn creatiever met de ruimte omgegaan. De stellingen zijn vernieuwd, waardoor we in totaal 40 meter extra schapruimte hebben gecreëerd. Dit betekent dat we nu meer producten in de winkel kwijt kunnen en dus een veel grotere verscheidenheid in het assortiment hebben. Rolgordijnen, ijzerwaren, verf: alles is uitgebreider aanwezig dan voorheen. Klussers kunnen nu echt voor alles bij ons terecht”, aldus een tevreden bedrijfsleider.

In januari begon het personeel met het ‘restylen’ van de bouwmarkt. Westeneng: ,,Dat hebben we gewoon tussendoor gedaan, terwijl de klanten in we winkel waren. De eerste maanden van het jaar is het toch rustiger, dat was de enige mogelijkheid om een dergelijke ingreep te doen. Klanten hebben af en toe best in de rommel gestaan, waarvoor onze excuses. Maar dat hebben we natuurlijk gedaan voor het resultaat waar de klanten nu ook van gaan profiteren.”

Een aantal zaken springt de klanten straks volgens Westeneng in het oog. ,,We hebben een helemaal nieuw ‘verfcafé’, een mooie hoek voor alle verf en behang. Verder hadden we regelmatig planten te koop. Dat liep altijd zo goed dat we daar iets mee wilden doen. Nu is er altijd ‘groen’ te koop. Aan de buitenzijde komt een overkapping voor planten en bloemen.”

Acties tijdens heropening

Voor de heropening heeft Multimate een aantal mooie acties voor de klanten bedacht. ,,Vrijdag en zaterdag krijgt iedere klant een keuzekortingsbon. Dat houdt in dat op iedere eerste aankoop 15% korting wordt gegeven. En de eerste 50 klanten krijgen vrijdag en zaterdag een accuboormachine cadeau. Verder krijgt iedere betalende klant een bakje ‘zomerbloeiers’ gratis. We verkopen ook producten onder de inkoopprijs, alleen dit weekend”, zo zegt Westeneng als een echte verkoper. ,,We gaan er hele speciale dagen van maken”, besluit Westeneng.

Multimate Leersum is te vinden aan de Rijksstraatweg 289, 3956CP Leersum. Telefoonnummer: 0343 451603. Eigenaar: Jan Eckeveld.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04
Afbeelding
Officieel watertekort door droogte, verdeelplan treedt in werking 3 aug, 17:48