Vele delicatessen proeven bij Joli Cadeaux

14 mei 2009 om 00:00 Nieuws

In de ochtend was er naast koffie en thee een keur aan zelfgebakken lekkernijen gemaakt van het meel van de Biggenkerkse molen. Annelies Schipper: ,,Ik kom uit Middelburg en nam het meel van de Biggekerkse molen altijd mee voor mensen. Het wordt nog echt met de wind gemalen en dat proef je aan de volle smaak. Nu komen klanten er speciaal voor naar Joli.”

MAARN - Op de dag voor moederdag een open huis met proeverijen, Joli Cadeaux had geen betere datum kunnen kiezen om haar winkel te promoten. Vele bezoekers uit Maarn en omgeving wisten de weg naar het Burg. Everwijn Langeplein te vinden en snuffelden rond tussen de cadeau-artikelen en delicatessen. Intussen genietend van de aangeboden hapjes en drankjes.

door Monique José Timmermans

De middag was ingeruimd voor Italiaanse specialiteiten uit Piermonte en Sicilië. De pesto’s, confettura (hartige jam) en produkten van olijven vonden - met een glaasje wijn erbij - gretig aftrek. Ook deze lekkernijen werden geserveerd op servies en schaaltjes die eveneens te koop zijn in de winkel.

Cadeau-combinaties

,, Dat is denk ik de kracht van onze cadeauwinkel, je kunt leuke combinaties maken van iets van servies met delicatessen. Alles in de winkel ademt dezelfde landelijke sfeer. Ook het speelgoed past er goed bij. Het assortiment wisselt regelmatig, maar als mensen nog iets willen bijbestellen van bijvoorbeeld eerder aangeschaft servies dan kan dat.”

Terras

De recent gerealiseerde kleine uitbouw aan de achterzijde biedt toegang tot een binnenplaatsje met assortiment voor buiten. Binnen oogt de winkel ruimer door een iets andere indeling. ,,We zijn nu nog in gesprek met de gemeente over een terrasje voor koffie en thee, zowel aan de voor- en zijkant van de winkel als op het binnenplaatsje. Er is echt vraag naar, de mensen vinden dit een leuk plekje om even te zitten”, vertelt Joke Kalsbeek.

Naast de winkelverkoop organiseert Joli regelmatig workshops of kinderfeestjes. Aangezien de winkel steeds meer klanten uit de regio krijgt, neemt Joli deel aan de Amerongenpas van de woningbouwvereniging.

u Voor meer informatie kijk op: www.jolicadeau.nl.

advertentie
advertentie