Voorjaarssalon bij galerie Il Sogno

Nieuws

Sciarpe Diem is gestart met een bedrijf in Italiaanse modeaccessoires na hun terugkeer uit Italië, waar ze een aantal jaren gewoond hebben in het hart van Toscane, Florence. Via de webshop en beurzen zijn de producten van Sciarpe Diem te koop. Tijdens de Voorjaarssalon bij Il Sogno worden de nieuwste modellen tassen van Gabs uit Florence en Tredici Torri getoond.

AMERONGEN - Il Sogno organiseert op 3 en 4 april een voorjaarssalon. Samen met Sciarpe Diem, Koksgasten en Amedei verzorgt Il Sogno een avond en een middag waarop kennisgemaakt kan worden met deze bedrijven. Uiteraard past alles binnen het thema Italië.

Koksgasten is een kookschool uit Driebergen met Anneke Mulder als drijvende kracht. Naast kookworkshops verzorgt Koksgasten zakelijke evenementen en catering, en kan men terecht voor een kookbenodigdheden. Samen met Koksgasten organiseert Il Sogno al enige tijd de Giro d’Italia, een culinaire reis langs alle regio’s van Italië.

De Italiaanse chocolade van Amedei is bijzonder. De wens om de beste chocolade ter wereld te maken heeft de familie doen besluiten het hele productieproces, van boon tot reep, in eigen hand te houden. Op 3 en 4 april presenteert Il Sogno het volledige assortiment van Amedei, men kan uitgebreid proeven en er is een speciaal kennismakingspakket verkrijgbaar.

Il Sogno zelf toont een overzichtstentoonstelling van werk van verschillende, voornamelijk Italiaanse, kunstenaars. Namen als Gesine Arps, Sabina Feroci, Riccardo Pagni, Ornella Baratti Bon en Mirca Lucato worden steeds bekender bij het Nederlandse publiek en deze overzichtstentoonstelling geeft de bezoekers de gelegenheid het soort werk dat Il Sogno brengt te bekijken.

Vrijdag 3 april, van 19.00 tot 21.30 uur. Zaterdag 4 april, van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Adres: Overstraat 22, Amerongen. Tel: 0343-454700. www.ilsogno.eu

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 3 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 6 uur geleden
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 30 jun, 16:00
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 30 jun, 13:31
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 30 jun, 11:45