Open dag ‘Gemeentehuis Cothen’

26 maart 2009 om 00:00 Nieuws

‘Gemeentehuis Cothen’ verhuurt kantoorunits aan kleinere bedrijven en zzp’ers die in een meer professionele omgeving willen werken. In het bedrijfsverzamelgebouw zijn ook diverse flexplekken gecreëerd, ideaal voor zzp’ers, met een bedrijf aan huis, die behoefte hebben om geconcentreerd te kunnen werken of andere zelfstandigen te ontmoeten.

COTHEN - In het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw ‘Gemeentehuis Cothen’ wordt op zondagmiddag 29 maart een open dag voor belangstellenden gehouden. De open dag begint om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Locatie: Dorpsstraat 30a in Cothen.

Het pand, dat in 1865 gebouwd is om een school te huisvesten, is van 1973 tot 1996 in gebruik geweest als gemeentehuis voor de toen nog bestaande gemeente Cothen. Vorig jaar november werd het gekocht door Kurien Kruithof en Rolf Resink, twee ondernemers uit Cothen. De afgelopen maanden vond de verbouwing plaats waarbij het interieur met veel zorg is aangepast aan deze tijd. Oude details zijn bewaard gebleven en nieuwe zijn toegevoegd. Zo is de oude raadzaal verbouwd tot een multifunctionele zaal waar trainingen, presentaties en vergaderingen gehouden kunnen worden.

advertentie
advertentie