Verenigings Playbackshow uitgesteld tot 10 en 11 april

5 februari 2009 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Het bericht van het overlijden van Wim van Spanje betekende voor het organisatieteam dat de voorstellingen van 30 en 31 januari niet doorgaan. Direct nadat het team op de hoogte werd gesteld, kwam de mededeling van de Darthuizer Toneelvereniging, waar Wim van Spanje als deelnemer van één van de acts als deelnemer zou optreden, dat zij zouden afzien van deelname. Ook voetbalvereniging HDS, waarvan Wim van Spanje onder andere penningmeester was, nam die stap.

De overige deelnemende verenigingen sloten zich daar zonder uitzondering bij aan. Willem Koudijs en zijn team zijn vanaf donderdag onafgebroken bezig geweest allen die bij de organisatie van de Verenigings Playbackshow zijn betrokken op de hoogte te stellen. Koudijs ontmoette alleen maar begrip bij dit besluit.

Zaterdagmiddag kwamen organisatie en deelnemende verenigingen bijeen om de volgende stappen te bespreken. Omdat de kalender van activiteiten in De Binder tot en met april vol is, kwamen de weekeinden van 2 en 9 mei als eerste in aanmerking. De festiviteiten rond Koninginnedag en de voorjaarsvakantie maakten die data ongeschikt. De opening werd gemaakt door Toneelvereniging De Heuvelrug die bereid was haar uitvoering van 11 april te verzetten en Volleybalvereniging Volleer, die haar wedstrijden van 10 en 11 april wilde verplaatsen.

Nadat de verenigingen ruggespraak hadden gehouden kon definitief worden bevestigd: De Playbackshow gaat naar het paasweekeinde van 10 en 11 april. De kaarten van vrijdagavond 30 januari blijven geldig voor 10 april, wie dan is verhinderd kan in De Binder zijn geld terugkrijgen. De kaarten van zaterdag 31 januari blijven geldig voor 11 april.

advertentie
advertentie