Lampionnentocht voor jarige Koningin

22 januari 2009 om 00:00 Nieuws

Dit jaar worden er in Maarn en Maarsbergen op het kinderdagverblijf, de twee peuterspeelzalen en in de groepen 1 t/m 4 van de drie lagere scholen vele waxinelichtjes uitgedeeld. Alle kinderen kunnen met hun lampion en ouders zaterdagavond naar de Twee Marken komen, waar vanaf 19.30 uur de kraam van de oranjevereniging is opgesteld.

MAARN - Oranjevereniging Maarn-Maarsbergen houdt zaterdag 31 januari om 19.00 uur de jaarlijkse lampionnenoptocht ter ere van de verjaardag van Koningin Beatrix.

Nadat uitbundig het ‘Lang zal ze leven’ is meegezongen zal om 19.00 uur de lampionnenoptocht onder begeleiding van drumband Klein Maar Dapper vertrekken.

Voor de kinderen die geen lampion hebben gekregen worden er vanaf 18.30 uur nog lampionnen uitgedeeld. Als de stoet na een klein half uurtje terugkomt bij de Twee Marken wordt er warme chocomel met een speculaasje uitgedeeld, aangeboden door Motel Maarsbergen.

Route lampionnenoptocht

De volgende route wordt dit jaar gelopen:

Start: parkeerplaats hoofdingang Twee Marken, rechtsaf Tromplaan in, rechtsaf Van Speijklaan in, Bakkersweg oversteken, Buntlaan in, linksaf Driespronglaan in, linksaf Beeklaan in, linksaf Bakkersweg in, rechtsaf Jacob van Wassenaerlaan, linksaf Tromplaan in, terug naar de parkeerplaats voor de hoofdingang Twee Marken.

Bij slecht weer

Nieuw dit jaar is dat bij slecht weer op de website www.oranjevereniging-mm.nl zal staan of de lampionnenoptocht doorgaat en naar welke datum de lampionnenoptocht indien nodig wordt verschoven.

advertentie
advertentie