Demo Fernand’s Hairstyling

Nieuws

Fernand’s Hairstyling is een nieuwe weg ingeslagen. Men wil de klant graag een totaalpakket bieden.

Gratis advies door make-up artist DOORN - Kapsalon Fernand’s Hairstyling aan de Acacialaan, gaf haar klanten afgelopen donderdag de gelegenheid om gratis voorgelicht te worden. Een heuse make-up artiest, namelijk Nadine Omersen gaf een gratis demonstratie in het aanbrengen van alle vormen van make-up. Ook werd gratis advies gegeven. Belangstellenden konden zich hiervoor al weken geleden opgeven.

door Marjan van den Dorpe

Hetty de Graaf, kapster en binnenkort ook make-up artist: ,,We willen graag dat de klant met een fijn gevoel onze zaak verlaat. Dat niet alleen het haar goed geknipt en gekapt is, maar dat ook, als de klant dat wil, de make-up goed verzorgd is. We bieden onze klanten hiermee dus een totaalpakket aan. Ik heb samen met Nadine de opleiding make-up artist gevolgd. Zij is verbonden aan een cosmeticabedrijf. In onze kapsalon maken we op dit gebied gebruik van een zeer goed merk dat prachtige producten op de markt brengt voor een hele redelijke prijs. De kracht van dit merk zit in het product zelf en niet in de verpakking er omheen.”

Demonstratie

Donderdag was Nadine Omersen speciaal uit Rotterdam gekomen om het merk te demonstreren. Van Omersen is een volleerd visagist. Omersen:,, Ik ben altijd al erg geïnteresseerd geweest in make-up en heb diverse cursussen en opleidingen hierin gevolgd. Ik heb geruime tijd voor een cosmeticabedrijf gewerkt. Sinds mei van dit jaar werk ik voor Biguine Cosmetics. Alhoewel ik in Rotterdam woon, rijd ik het hele land door om demonstraties te geven. Dit is mij op het lijf geschreven. Ik vind het ontzettend leuk om te doen. Ik probeer altijd door middel van het aanbrengen van make-up de schoonheid van de mensen extra te benadrukken en dat lukt zeker met dit product. Ik doe dit werk met heel veel liefde en het is vaak een genot om de resultaten te zien. De mensen zelf zijn ook vaak heel verrast.”

Voordat Omersen tijdens de demonstratiedag met haar werk begon, werd eerst uitgebreid met de klant overlegd. Daar hoorde ook een persoonlijk advies bij.

Ook de werking van de producten werd uitgelegd.

Alles werd afgestemd op de wensen en gewoontes van de klant uiteraard. Hierna werden de kleuren van onder andere, lipstick, eyeliner en gloss op elkaar afgestemd. Daarna begon ze met het aanbrengen. Het resultaat mocht er zijn.

Voor wie deze make-up demonstratie niet heeft kunnen meemaken: geen nood. Elke dinsdag, donderdag en zaterdag ( eens in de veertien dagen) is Hetty de Graaf in de kapsalon aanwezig om, naast haarverzorging, ook met het opmaken te adviseren en te helpen.

Dit uiteraard wel volgens afspraak en gratis is dit dan helaas ook niet meer.

Alle producten van deze make-up line zijn in de kapsalon te verkrijgen of te bestellen. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak: Fernand’s Hairstyling, Acacialaan 6 in Doorn, telefoon: 0343- 412007.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 5 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 22 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01