Kleuren bij Fox Hair Fashion

Nieuws

De geboren Ameronger Theo Vosmeer is een beweeglijke ondernemer die sterk betrokken is bij het wel en wee van de Amerongse middenstand en bij de toekomst van het kerndorp. Getuige hiervan is zijn inzet voor AMON (ondernemersvereniging) en z’n inbreng bij de Toekomstvisie. Na zijn kappersvakdiploma heeft hij meerdere jaren praktijkervaring opgedaan en 6 jaar geleden heeft hij deze zaak van zijn moeder overgenomen. Direct daarna zijn de salon en het woonhuis terdege verbouwd en heringericht en door regelmatige styling aanpassingen functioneert de ruimte nog steeds prima.

Eigen haar en kleur uitgangspunt AMERONGEN - In de moderne, ruime kapsalon aan de Koenestraat 8 is Theo Vosmeer de onbetwiste specialist in haarkleuren. En bovendien een eigentijdse haarverzorger en gastheer. “Knippen is mijn hobby, en kleuren is mijn passie.”, zegt Vosmeer vol overtuiging. Hij heeft lang gestudeerd voor het specialisme ‘haar kleuren’ en leert in de praktijk, ook door nieuwe producten en methoden, nog dagelijks bij.

door Manus van Gent

Twee jaar geleden is Vosmeer gestart met een 18 maanden durende opleiding bij Het Spectrum (Schwarzkopf Professional), het Instituut dat wel het Wetenschapscentrum van Haarkleurspecialisten wordt genoemd. Iedere week komen er 30 geselecteerde cursisten bij elkaar in de grote Schwarzkopf Studio in Werkendam. Daar verdiept men zich theoretisch en praktisch in de kunde van het verven van haar. Ook andere aspecten van psychologische of cosmetische aard krijgen er ruimschoots aandacht.

Theo Vosmeer: “We hebben van de theoretische aanpak zoveel geleerd, dat we nu in staat zijn om onze ‘eigen’ kleuren te creëren, die niet door anderen zijn na te maken. Persoonlijker kan haast niet.” Na het eerste cursusjaar neemt Spectrum tentamen af in Brussel, 6 maanden erna is het eindexamen, gevolgd door een feestelijke diploma uitreiking in Antwerpen. Sindsdien is Theo dus officieel Lid van de Wetenschappelijke Kring van (150) Haarkleurspecialisten van Spectrum.

Vosmeer is geen nieuweling in het kappersvak. Al 20 jaar zit hij met plezier met z’n handen in het haar. Het Spectrum diploma is een mooie onderscheiding voor Vosmeer, die er zijn klanten in laat delen. Iedereen die het haar laat kleuren krijgt tot 4 december een pakketje Bonacure Color Shampoo cadeau. De producten bij Hair Fox en de verwerking ervan, zijn altijd op natuurlijke basis. En het uitgangspunt is altijd het eigen haar en de eigen kleur. De werking is duurzaam, vriendelijk voor haar en hoofdhuid en is altijd herstelbaar.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Opkomst van deelauto niet meer te stuiten, maar Utrechtse Heuvelrug blijft achter
PREMIUM
Afbeelding
144 jaar geschiedenis in een notendop: van eerste gereformeerde kerk in Doorn tot duurzaam woonhuis
Afbeelding
Bestuurder rijdt tegen boom in Woudenberg
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Opkomst van deelauto niet meer te stuiten, maar Utrechtse Heuvelrug blijft achter 5 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
144 jaar geschiedenis in een notendop: van eerste gereformeerde kerk in Doorn tot duurzaam woonhuis 29 jan, 08:09
Afbeelding
Bestuurder rijdt tegen boom in Woudenberg 28 jan, 15:55
PREMIUM
Afbeelding
'De parel van Driebergen gaat weer glimmen' 28 jan, 12:39
PREMIUM
Afbeelding
Voor wie loop jij een HART op Wereldkankerdag? 28 jan, 08:17
PREMIUM
Afbeelding
Politiek geeft groen licht voor woningbouw Lomboklaan 27 jan, 19:19
Afbeelding
GGD start maandag met HPV-vaccinaties jongvolwassenen 27 jan, 15:33