Home-Decor: werk aan de webwinkel

13 november 2008 om 00:00 Nieuws

Bijzonder is dat Bianca alle stukjes en decoraties zelf bedenkt en produceert. Ook opdrachten op maat worden gerealiseerd. De logistiek van deze aanpak zorgt voor beperkte kosten en een originele kwaliteit. Bianca Post is al van jongs af aan bezig met opmaken van allerlei decoratieve stukjes en omgevingsversiering voor seizoen of gelegenheid. Anderen riepen vaak haar hulp in, vanwege haar creativiteit en handigheid. In de zomer heeft zij met haar man Hendrik Jan ( IT deskundige) het idee opgepakt om haar werkstukken aan te bieden in een professionele context op het web.

AMERONGEN - Sinds enkele maanden runt Bianca Post ( 36) de unieke Web-winkel www.home-decor.nl, vanuit haar woonhuis in Amerongen. Een intensieve hobby krijgt een professioneel karakter. Home-Decor verkoopt via eigen website originele, zeer betaalbare decoraties voor particulieren thuis, voor bedrijven en voor instellingen.

door Manus van Gent

Het bleek makkelijker gezegd dan gedaan. In feite bleken zij gewoon een winkel en een productiebedrijf te starten, maar zonder kostbare panden en zonder medewerkers. Maar de leveringsvoorwaarden, de inkoop, de betalings- en bezorgingscondities moesten wel perfect in orde zijn. Dan moest ook de website ontwikkeld worden met weergave van de producten.

Tenslotte kwam de vraag: hoe geef je bekendheid aan de site en hoe werkt het commerciële web-verkeer? Begin oktober ging de site ‘de lucht’ in, de eerste bestellingen kwamen binnen en voor de Kerst ontwikkelde Home-Decor een sfeervolle collectie. Shoppen bij Home-Decor werkt simpel en betrouwbaar. Een of meer van de gedetailleerd afgebeelde producten bestellen via de site, bijv. glas-, hout-, gips-, of metallic- vormen die artistiek gevuld worden met velerlei elementen en materialen.

Dit eindresultaat ( zoals te zien op de site) wordt in zijn geheel bezorgd bij opdrachtgever. Soms moet het in enkele losse delen aangeleverd worden wegens omvang of breekbaarheid, maar dan zit er altijd een instructie bij hoe het gemonteerd moet worden. Er worden ook decoraties gemaakt op puur persoonlijke wensen en maten; indien men wil kan ook een deco-stuk in Amerongen compleet worden opgehaald.

De hele organisatie achter home-decor is zeer flexibel en klantgericht. Er is meer mogelijk dan in een luxe bloemenwinkel, en de kosten liggen veel lager, mede door hergebruik van de materialen. Kijk op www.home-decor.nl.

advertentie
advertentie