Tour Mondiaal Speciaal in Doorn

13 november 2008 om 00:00 Nieuws

DOORN - Uit de grote groep artiesten die hebben opgetreden tijdens het Mondiaal Open Podium eerder dit jaar, heeft een vakjury vier supertalenten geselecteerd voor een tour langs vier theaters in de provincie. De Tour Mondiaal Speciaal 2008 is een leuke mix tussen muziek en dans uit verschillende werelddelen.

Op zondag 23 november, aanvang 15.00 uur, zijn de volgende acts te zien tijdens de spectaculaire gecombineerde voorstelling in het Cultuurhuis in Doorn.

Artiesten

Percussie Leusden - Opzwepende Afrikaanse ritmes doen vele harten sneller kloppen. De interacties van de groep met publiek zijn magnifiek. Eigen variaties, inbreng en fantasie op de composities zijn een lust om naar te kijken, te luisteren en mee te swingen!

Port - De muziek van Port kenmerkt zich door Nederlandse teksten verpakt in avontuurlijke liedjes. De sobere instrumentatie roept een hypnotiserende sfeer op die je meevoert naar andere werelden.

Putri Dewi - Danseressen maken indruk met traditionele symbolische Balinese dans. Balinese dans is ontstaan uit de klassieke tempeldansen, kenmerkend zijn sierlijke soms felle armbewegingen, sterke mimiek en een beheerste houding van het hele lichaam.

Souad - Begeleid door een professioneel orkest verrast de Marokkaanse zangeres Souad met eigenzinnige covers van grote namen uit de klassieke Arabische muziek.

Toegangskaarten

Kaarten zijn te koop, voorafgaand aan de voorstelling, bij de kassa. Of op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur bij het VVV Doorn in het Cultuurhuis. Nieuw is de mogelijkheid online kaarten te reserveren via www.cultuurhuisdoorn.nl. Daarnaast verkopen Boekhandel Binkhorst en Van Wijnen te Doorn en CD Artline te Driebergen toegangskaarten.

De kaarten kosten € 7,50 – jongeren /studenten € 5,00.

advertentie
advertentie