Uitvoering Darthuizer Toneelvereniging

13 november 2008 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Ria Baksteen heeft moeite om de (financiële) eindjes aan elkaar te knopen. Maar hoe kan het ook anders, als je uitgaven niet evenredig lopen met je inkomsten. Daarom besluit ze, zonder dat iemand van de familie het weet, een baantje te nemen. Maar wat voor baantje.

Dan breekt er, op haar eerste werkdag, een binnenbrandje uit bij haar schoonvader Ferdinand Baksteen. Die vindt het vanzelfsprekend dat hij, voorlopig, liefderijk zal worden opgenomen in het huis van zijn kinderen.

Als Ria aandringt om opa onder te brengen een bejaardenhuis, ontdekt Ferdinand haar geheim en maakt er dankbaar gebruik van door Ria te chanteren. Maar ook Ferdinand heeft zijn geheim. Waarom is hij toch zo gehecht aan zijn oude stoel?

‘Kiwi met Slagroom’ een klucht in 4 bedrijven van Gerrit Voskes wordt opgevoerd op vrijdag 28 en zaterdag 29 november in SCC ‘De Binder’ te Leersum. De voorstelling start om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Naast de al bekende voorverkoopadressen (De Binder, Fruithandel Kosterman, Groenten en Fruitbedrijf Van Arkel, Fixet De Jongh en het Leersums Kaashuis) zijn kaarten ook te bestellen via de website www.darthuizertoneel.nl.

advertentie
advertentie