Kameleon zet toneel- traditie voort

13 november 2008 om 00:00 Nieuws

De vertolking van juffrouw Bulstronk was voor iedereen, van jong tot oud, zeer indrukwekkend, zeker toen zij die snoezige Amanda aan haar vlechten de klas uitslingerde.

Geslaagde musical in Revius Lyceum DOORN - Ouders en leerkrachten van OBS de Kameleon in Doorn hebben vrijdag 7 november de musical Mathilda van Roald Dahl ten beste gegeven. Deze musical werd uitgevoerd in de aula van het Revius Lyceum voor alle leerkrachten en leerlingen van de Kameleon en hun ouders. Brave Mathilda, lieve juf Engel met haar leerlingen en de asociale familie Wurmhout wisten het publiek tot twee keer toe voor zich te winnen.

Het publiek luisterde ademloos naar de zang van Mathilda en juf Engel. De kinderen herkenden in de brave leerlingen uit de klas hun ‘meesters’ en ‘juf’ meester Gerard, meester Victor en juf Rachel.

Dans en zang

Regisseuse Mariëlle Griep en Regine Kruijsdijk hadden dit keer het toneelstuk met veel dans en zang verrijkt. Tot slot roemde directeur Hazewinkel de maanden lange voorbereiding en inzet van alle betrokkenen.

De school zette met deze succesvolle voorstelling haar jaarlijkse toneel traditie voort.

advertentie
advertentie