Volle zalen bij muziekevenement

13 november 2008 om 00:00 Nieuws

MAARN - Het vijfde Maarns Muziekevenement was zaterdag een groot succes. In De Twee Marken stroomden muziekbeoefenaars en toehoorders samen voor een avond vol muziek die vooral door de grote verscheidenheid werd gekenmerkt.

,,De nieuwe formule vonden wij een succes. Het publiek kon in en uit lopen en door goede belichting was de sfeer in foyer en sporthal toch intiem.”, aldus de organisatie. ,,Het aantal bezoekers overtrof onze verwachtingen. Er was veel jeugd, doordat er veel jonge deelnemers waren.” Deze jonge deelnemers speelden vooral aan het begin van de avond in de foyer. Afgewisseld met koren en grotere groepen die in de sporthal optraden. Het slotstuk was voor De Freetime band, die tot in de kleine uurtjes de bezoekers wist mee te slepen in de muziek.

Hubert Schrijnemakers - zelf tenor in Vinkenvocale - verzorgde tussen de optredens door de toelichtingen. Hij had zich uitvoerig voorbereid door vooraf contact op te nemen met alle deelnemers en informatie over de muziek die werd gespeeld te verzamelen.

Over drie jaar zal het volgende muziekevenement gehouden worden.

advertentie
advertentie