Presentatie ‘Toekomst van Amerongen’

6 november 2008 om 00:00 Nieuws

De vele inzendingen zijn gebundeld in een top vijf van ideeën op de korte termijn en een top vijf van ideeën op de lange termijn. Deze tien punten zijn, samen met de verhalen van de inzenders én zo goed als alle andere inzendingen, in een boekje gepubliceerd. Alle aanwezigen tijdens de presentatie op 25 november krijgen het Ideeën boekje cadeau.

AMERONGEN - De projectgroep ‘De Toekomst van Amerongen’ presenteert op dinsdag 25 november de uitkomsten van het project waarin aan alle Amerongers is gevraagd wat er volgens hen anders moet in hun dorp.

Begin 2008 is op initiatief van Woningbouwvereniging Amerongen een projectgroep opgericht om alle ideeën die er in Amerongen leven in kaart te brengen. Dit is de projectgroep ‘De Toekomst van Amerongen’, bestaande uit betrokken burgers en ondernemers en vertegenwoordigers van Woningbouwvereniging Amerongen.

Woningbouwvereniging Amerongen heeft dit initiatief genomen, omdat het leefbaar maken en houden van wijken, steden en dorpen een belangrijke taak is van de woningcorporatie anno 2008. Op deze manier wil de woningbouwvereniging hieraan -in haar rol als wijkregisseur- haar steentje bijdragen.

De insteek van het project is om ideeën te verzamelen, niet om kant en klare oplossingen te bedenken.

Om aan alle inwoners van Amerongen en andere geïnteresseerden te laten zien wat Amerongers willen, is er een feestelijke presentatie van de uitkomsten van het project ‘De Toekomst van Amerongen’ op dinsdag 25 november van 19.00-21.00 uur in het Koetshuis van Kasteel Amerongen.

advertentie
advertentie