Sfeervolle winterfair in Weistaar

30 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

MAARSBERGEN - De bekende Winterfair in kaasboerderij De Weistaar in Maarsbergen wordt dit jaar van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 november gehouden. De winterfair biedt veel inspiratie voor de feestdagen en heeft dit jaar ‘Cosy Candlelight’ als thema.

Bezoekers kunnen genieten op de sfeervolle overdekte winterfair bij De Weistaar. Tegelijkertijd kunnen zij ideeën opdoen om van de komende winter de gezelligste tijd van het jaar te maken. Onder meer woon- en tuindecoraties, bloemwerk, brocante, porselein, kleding, kunst en demonstraties zijn hier te vinden. Op woensdag 12 november zal kabouter Hans broodjes bakken met de kinderen. Tevens is er bij de entree een palingrokerij. Onder anderen deze krant is één van de sponsors van dit evenement.

De Winterfair is dinsdag 11 en woensdag 12 november van 10.00-21.00 uur geopend. Op donderdag 13 november kunnen bezoekers van 10.00-17.00 uur terecht. Entreekaarten kosten € 7, -. Kinderen tot 12 jaar hoeven geen entree te betalen. Zie ook www.weistaar.nl.

advertentie
advertentie