Muzemiks geeft creatief feest

23 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

Muzemiks bestaat dit jaar 35 jaar en om dit te vieren, waren alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8 uitgenodigd. Zij konden kiezen uit twee activiteiten op creatief en sportief gebied. Onder deskundige begeleiding van Darthuizen Toneel, konden zij elkaar schminken. Ook werd er naar hartelust getimmerd en waren vooral de dametjes druk met het maken van kettingen en gelukspotjes. In de sportzaal werden balspellen gedaan. De sfeer was deze middag opperbest en de kinderen kwamen ook wat lekkers betreft niets tekort.

Schooljeugd viert 35 jarig bestaan mee LEERSUM - Ruim honderd kinderen van de drie Leersumse basisscholen waren afgelopen zaterdagmiddag aanwezig in de Binder, voor een creatief feest georganiseerd door Stichting Creatief Centrum Muzemiks.

door Judith Beekhuis

Het laatste half uur werd er, onder de enthousiaste leiding van Dagmar Donker, gezamenlijk een dans ingestudeerd op vrolijke muziek. Toen de ouders arriveerden om hun kroost op te halen, werden zij op die zojuist verworven danskunsten getrakteerd.

Muzemiks organiseert creatieve en educatieve cursussen voor jeugd en volwassenen. Voor een volledig overzicht van het aanbod: www.cursusproject.nl – regio Leersum.

advertentie
advertentie