Aftrap nominatiecommissie sportprijzen

Nieuws

In de zes categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportvereniging en sportiefste basisschool zal de nominatiecommissie steeds drie kanshebbers nomineren. Daarnaast zal de nominatiecommissie de sportprijzen promoten bij ondermeer de scholen en verenigingen.

DOORN/HEUVELRUG - De nominatiecommissie voor de sportprijzen is afgelopen dinsdag voor het eerst bijeen gekomen om de aftrap te geven voor het sportgala en de daar aan verbonden sportprijzen.

door Marleen Meijer

Jury

Een jury bestaande uit de directeuren van alle basisscholen in de gemeente en alle voorzitters van de sportverenigingen, samen ongeveer honderd mensen, zullen vervolgens uit elke categorie hun stem aan één van de drie genomineerden geven.

De nominatiecommissie bestaat uit drie schooldirecteuren van de middelbare scholen in de gemeente, drie sportverslaggevers van de lokale kranten, drie sportbestuurders uit het HSI (Heuvelrug Sport Initiatief), twee gemeente ambtenaren, wethouder sport Roy Pamboer en voorzitter Hans van Zetten.

Via de website van de gemeente (www.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl) kan iedereen een persoon, vereniging of school aanmelden, waarvan hij denkt dat ze in aanmerking komt voor een van de sportprijzen. De nominatiecommissie roept de inwoners op dat vooral ook te doen. Er kan tot 1 december genomineerd worden.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (3): ‘Als je het mij vraagt komt het petroleumstel terug’ 6 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Studentenhuizen op de Heuvelrug 10 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Nieuwe speeltuin Beelaerts van Bloklandstraat: ‘Dit is een primeur voor onze gemeente’ 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Gemeenteraad akkoord met bouwplan Sportlaan Driebergen 30 sep, 18:11
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (2): ‘Een revolutie of burgeroorlog is niet ondenkbeeldig’ 30 sep, 16:00
Afbeelding
‘Sport niet opnieuw op slot bij volgende coronagolf’ 30 sep, 13:54
PREMIUM
Afbeelding
Politiek eist alsnog maatregelen Donderbergrotonde 30 sep, 12:10