Aftrap nominatiecommissie sportprijzen

Nieuws

In de zes categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportvereniging en sportiefste basisschool zal de nominatiecommissie steeds drie kanshebbers nomineren. Daarnaast zal de nominatiecommissie de sportprijzen promoten bij ondermeer de scholen en verenigingen.

DOORN/HEUVELRUG - De nominatiecommissie voor de sportprijzen is afgelopen dinsdag voor het eerst bijeen gekomen om de aftrap te geven voor het sportgala en de daar aan verbonden sportprijzen.

door Marleen Meijer

Jury

Een jury bestaande uit de directeuren van alle basisscholen in de gemeente en alle voorzitters van de sportverenigingen, samen ongeveer honderd mensen, zullen vervolgens uit elke categorie hun stem aan één van de drie genomineerden geven.

De nominatiecommissie bestaat uit drie schooldirecteuren van de middelbare scholen in de gemeente, drie sportverslaggevers van de lokale kranten, drie sportbestuurders uit het HSI (Heuvelrug Sport Initiatief), twee gemeente ambtenaren, wethouder sport Roy Pamboer en voorzitter Hans van Zetten.

Via de website van de gemeente (www.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl) kan iedereen een persoon, vereniging of school aanmelden, waarvan hij denkt dat ze in aanmerking komt voor een van de sportprijzen. De nominatiecommissie roept de inwoners op dat vooral ook te doen. Er kan tot 1 december genomineerd worden.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Wethouder Gerrit Boonzaaijer reikt vrijwilligersprijzen uit 9 uur geleden
Afbeelding
Theater in De Binder over kiezen opleiding 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Vrijwilligers zetten zich in voor de Kolken: uniek leefgebied kamsalamander 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woningbouw achter de Lomboklaan op komst 25 nov, 15:41
Afbeelding
Geijtenbeek én Boers groeit gestaag 25 nov, 15:02
Afbeelding
Tieners beroofd en geslagen in Maarn; politie zoekt getuigen 25 nov, 12:20
PREMIUM
Afbeelding
Boek Broekbergen gepresenteerd: Eerste exemplaar voor huidige eigenaren 25 nov, 07:32