Nieuwe supermarktmanager Albert Heijn

Nieuws

,,Van de 28 jaar heb ik in diverse filialen gewerkt waarvan de laatste vijftien jaar als supermarktmanager in Barneveld. De eerste maand in Doorn heb ik wel kunnen merken dat door de aanpak van het kruispunt klanten het moeilijk hadden om de winkel te bereiken. Gelukkig is de situatie nu verbeterd”, vertelt Aartsen.

DOORN - Gijs Aartsen (48) is sinds vijftien augustus de nieuwe supermarktmanager van de Albert Heijn in het centrum van Doorn. Aartsen werkt al 28 jaar bij deze werkgever en het is tevens ook zijn eerste werkgever. Het kruideniersvak zit hem in het bloed, want zijn vader had een kruidenierszaak.

door Rob Verbraak

Vrijwilligerswerk

Naast supermarktmanager is Aartsen getrouwd en vader van twee kinderen. Tevens is hij als vrijwilliger druk met accommodatiezaken bij de plaatselijke voetbalvereniging Bennekom. ,,Deze supermarkt is een mooie, nette en verzorgde winkel. Ook is het assortiment dat aanwezig is redelijk compleet. De klant zal mij vaak op de winkelvloer aantreffen, want alleen dan heb je contact met de klant en kunnen vragen en opmerkingen beantwoord worden. Alle acties die wekelijks worden gevoerd moeten de hele week gedurende de openingstijden zoveel mogelijk in voorraad zijn. Nee verkopen probeer ik op deze manier te voorkomen”, aldus Aartsen.

Uitnodigend

Aan de buitenkant is ook al het nodige veranderd. ,,Dat een klant welkom is moet buiten al beginnen. Het moet er schoon, netjes verzorgd en uitnodigend uitzien”, antwoordt Aartsen. Het assortiment is ook uitgebreid. Zo is het gebaksassortiment veel groter geworden en is de koeling voor het actieassortiment voorbij de groenteafdeling smaller geworden, waardoor de doorgang breder is geworden. Ook is het assortiment aan kant-en-klare maaltijden uitgebreid met maaltijden in het luxe segment. ,,In de nabije toekomst worden er kookdemonstraties gegeven en rond kerst worden er Allerhande menu’s in de winkel gepresenteerd zodat de klant kan komen proeven. Samen met de medewerkers wil ik er vol gaan, servicegericht werken staat bij mij hoog in het vaandel. Deze winkel wordt de parel van de Utrechtse Heuvelrug”, aldus Aartsen.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 8 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 8 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs 13 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Spectaculaire hippische topsport op Landgoed Maarsbergen 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Nieuw vakantiehuis geopend in Doorn: ‘Vakantie moet voor elk mens mogelijk zijn’ 18 uur geleden