Nieuwe werken expositie Autumn Art

Nieuws

MAARN - De expositie ‘Autumn Art’ van kunstenares Mijpe is zaterdag 27 en zondag 28 september wederom te bezichtigen. De nieuwste werken van Mijpe worden ook ten toon gesteld.

Kunst is voor veel mensen iets onbegrijpelijks en daarom durven ze er geen mening over te geven. Bang dat ze iets verkeerds zeggen of laten zien dat ze er geen verstand van hebben. ,,Dat is niet nodig”, aldus Mijpe, beeldend kunstenaar uit Maarn. ,,Ik wil met mijn werk kunst dicht bij het leven van mensen brengen. En ze mogen van mij ook zeggen wat ze van een schilderij vinden. Er bestaat geen goed of fout antwoord en je hoeft ook geen kunstkenner te zijn om iets mooi of lelijk te vinden.

Ze werkt spontaan zonder plan vooraf. Hierdoor stralen haar schilderijen leven uit. Mijpe is, net als vorig jaar, opnieuw weer opgenomen in de “Galerie van hedendaagse kunstenaars” van “Kunstweek”. Deze stichting stelt deze lijst samen met behulp van landelijke verkiezingen en een panel van 100 kunstkenners.

Het atelier, de 19de eeuwse Koepel van Stoop, is tussen 14.00 en 18.00 uur geopend. De Koepel is te vinden aan de N224 Zeist-Woudenberg bij hectometerpaal 8.6 in het bos. Meer info op www.mijpe.nl.

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 19 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 4 jul, 20:45
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 4 jul, 11:16
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 4 jul, 07:20
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 4 jul, 07:14
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30