Nieuwe werken expositie Autumn Art

Nieuws

MAARN - De expositie ‘Autumn Art’ van kunstenares Mijpe is zaterdag 27 en zondag 28 september wederom te bezichtigen. De nieuwste werken van Mijpe worden ook ten toon gesteld.

Kunst is voor veel mensen iets onbegrijpelijks en daarom durven ze er geen mening over te geven. Bang dat ze iets verkeerds zeggen of laten zien dat ze er geen verstand van hebben. ,,Dat is niet nodig”, aldus Mijpe, beeldend kunstenaar uit Maarn. ,,Ik wil met mijn werk kunst dicht bij het leven van mensen brengen. En ze mogen van mij ook zeggen wat ze van een schilderij vinden. Er bestaat geen goed of fout antwoord en je hoeft ook geen kunstkenner te zijn om iets mooi of lelijk te vinden.

Ze werkt spontaan zonder plan vooraf. Hierdoor stralen haar schilderijen leven uit. Mijpe is, net als vorig jaar, opnieuw weer opgenomen in de “Galerie van hedendaagse kunstenaars” van “Kunstweek”. Deze stichting stelt deze lijst samen met behulp van landelijke verkiezingen en een panel van 100 kunstkenners.

Het atelier, de 19de eeuwse Koepel van Stoop, is tussen 14.00 en 18.00 uur geopend. De Koepel is te vinden aan de N224 Zeist-Woudenberg bij hectometerpaal 8.6 in het bos. Meer info op www.mijpe.nl.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 12 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 18 uur geleden
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52