Kerstspel uitgesteld, in 2009 wel uitvoering

Nieuws

Adriënne Ackers: ,,Herman de Roode en ik hebben dit, in overleg met alle anderen, besloten. We waren misschien iets te ambitieus. In de zomervakantie waren veel mensen heel moeilijk te benaderen en die met ons wilden meewerken hadden hun agenda’s al vol gepland voor dit jaar. Op 29 september hadden we ongeveer 25 enthousiaste mensen bij elkaar. Maar dat waren er toch te weinig en de repetitietijd zou ook te kort zijn. Vandaar dit uitstel.” Maar dat het geen afstel is blijkt uit het feit dat de Stichting Kerstspel Amerongen is opgericht. Ackers: ,,We hopen door deze stichting ook in aanmerking te kunnen komen voor subsidie van de gemeente, want het organiseren van een dergelijk evenement kost heel veel geld. Alleen de kostuums al.”

AMERONGEN - Het Kerstspel dat in december van dit jaar opgevoerd zou gaan worden in de Andrieskerk, wordt uitgesteld naar volgend jaar.

Steun

In januari 2009 wil de organisatie al van start gaan met de voorbereidingen. Zowel de Stichting Vrienden van de Andrieskerk als ook de Hervormde Gemeente hebben hun steun al toegezegd. Al diegene die zich in september hebben aangemeld worden opnieuw benaderd. Maar er kunnen nog heel veel mensen meedoen. Niet alleen met aan het spel zelf, maar er is ook grote behoefte aan mensen voor de techniek, decor en bijvoorbeeld de catering. Iedereen die belangstelling heeft kan contact opnemen met Adrienne Ackers op tel. 0343- 451143. Ackers: ,,In het begin wilden wij het een feest van en voor de Amerongse bevolking laten zijn, maar ook belangstellenden uit de omliggende kernen zijn uiteraard van harte welkom om mee te doen.”

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 18 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 4 jul, 20:45
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 4 jul, 11:16
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 4 jul, 07:20
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 4 jul, 07:14
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30