Renes makelaars 28 jaar

Nieuws

,,Tijd voor een feestje. De kranten staan er vol van: kredietcrisis, dalende koersen, wankelende banken, ongeruste spaarders. Toch vinden wij het tijd worden voor een ander geluid, een positief geluid. Tijdens deze feestweek staat er voor alle bezoekers van één van de twee vestigingen koffie met gebak klaar. Voor de bezoekers ligt ook het rapport klaar ‘Omgevingsrapport Gemeente Utrechtse Heuvelrug 2008’. In dit rapport, totstandgekomen met behulp van gegevens verstrekt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars, komt tot uiting dat de woningmarkt in de gemeente stabiel is. De ontwikkeling van de woningprijzen vertoont al sinds 2002 een stijgende lijn”, vervolgt Jeroen.

DOORN - Rien Renes begon 28 jaar geleden in Maarn het gelijknamige makelaarskantoor. Drie jaar geleden stapte zoon Jeroen ook in de zaak en na de gemeentelijke herindeling werd een tweede vestiging in Doorn geopend, waar Jeroen de leiding heeft. ,,Vanwege het 28-jarig bestaan wordt er van vrijdag 31 oktober tot en met vrijdag 7 november een feestweek georganiseerd omdat we het tijd vinden om een positief geluid over de woningmarkt te laten horen”, vertelt Jeroen.

door Rob Verbraak

Wat opvalt in het rapport is dat de verkooptijd van een woning vooral bij vrijstaande woningen en twee-ondereenkap-woningen daalt terwijl de ontwikkeling van de woningprijzen in alle sectoren sinds 2002 een stijgende lijn vertoont. Stond een vrijstaande woning in 2004 gemiddeld nog 142 dagen te koop, in 2007 was dat nog slechts 63 dagen. Een andere conclusie in het rapport is dat het verschil tussen vraagprijs en de uiteindelijke verkoopprijs de laatste vijf jaar tussen de drie en vijf procent ligt.

Onder één dak

,,Door ons samenwerkingsverband met Tripartie Finance Group die in onze beide vestigingen een vertegenwoordiging heeft, kan de klant ook direct een offerte krijgen over de financieringsmogelijkheden. Tripartie heeft contacten met alle hypotheekverstrekkers waardoor maatwerk mogelijk is en de klant ook snel weet wat wel en wat niet mogelijk is”, aldus Jeroen.

Renes Makelaars in Maarn is gevestigd op de Tuindorpweg 35a en de vestiging in Doorn op de Kampweg 3. De openingstijden zijn voor Maarn: maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur en in Doorn zijn de openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag alleen op afspraak.

Tijdens de feestweek zijn beide vestigingen zowel op de koopavond als op de zaterdag geopend. Het telefoonnummer van beide vestigingen is 0343-441280. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuurwerk bij bloemencorso Leersum gaat niet door 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Het verhaal van Maarten Maartens: Rondleidingen op Landgoed Zonheuvel 12 uur geleden
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 8 aug, 14:16
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 8 aug, 10:10
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30