Kinderrondleidingen Huis Doorn

2 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

In de voetsporen van Willem van Vulpen, de zilverpoetsjongen van de Keizer, betreden de jonge bezoekers een vorstelijke wereld en gaan voor één keer deuren open die voor anderen gesloten blijven in Huis Doorn.

DOORN - In de ‘Week van de geschiedenis’ van 11 tm 19 oktober kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar dagelijks (uitgezonderd de zondagen) een bijzonder bezoek brengen aan het huis van Keizer Wilhelm in Doorn.

Willem is de hoofdpersoon uit het succesvolle kinderboek ‘Wachten op de Keizer’ van schrijver Dolf Verroen. Willems grootste wens is de keizer een keer te ontmoeten. Geen kans wordt door hem onbenut gelaten om deze wens te laten uitkomen. Enthousiaste rondleiders vertellen over de belevenissen van de twaalfjarige Willem. Het vorstelijke leven van de keizer en zijn hofhouding kent na de rondleiding geen geheimen meer.

De rondleidingen vinden plaats op 11 en 13 tm 18 oktober, dagelijks om 11.00 uur . Telefonisch reserveren is noodzakelijk. Reserveren kan alleen via de VVV Heuvelrug: 0343-412015, er geldt een speciale toegangsprijs van € 3,50.

advertentie
advertentie