Focus4U genomineerd voor AFAS-award

25 september 2008 om 00:00 Nieuws

Voor de AFAS-award komen de 10.000 cliënten - verdeeld over vijf categorieën - van softwarehuis AFAS uit Leusden in aanmerking. ,,Wij gebruiken alle modules van het programma en passen het ook toe bij onze cliënten. Dit programma biedt het voordeel dat de basisgegevens bij elkaar in een kern staan en vervolgens te gebruiken zijn voor alle toepassingen (lonen, btw, etc). Wij werken al lang met het programma en hebben vele uren met AFAS aan de techniek gewerkt of het uitgetest. Daardoor kennen we het door en door”, vertelt Van Dijk. ,,Nu zijn we genomineerd in de categorie accountancy, dit is voor ons een erkenning voor de vele uren en opleiding die we erin hebben gestoken.”

MAARSBERGEN - Focus4U in Maarsbergen - actief op het gebied van accountancy, fiscale, HRM/payrol en ICT-dienstverlening - is als één van de drie bedrijven genomineerd voor de AFAS-award. ,,Deze naam zal mensen niet zoveel zeggen, maar wij zijn er bijzonder trots op dat wij dit met ons relatief kleine bedrijf hebben bereikt. De andere twee genomineerden zijn grote jongens met meer vestigingen in het land”, aldus Michel van Dijk, directeur van Focus4U.

door Monique José Timmermans

,,Onze cliënten zijn voor het overgrote deel afkomstig uit het midden- en kleinbedrijf (tot 5 werknemers), maar daarnaast ook grote vakbonden, een speelgoedfabrikant en bedrijven uit de dagrecreatie. Allerlei branches en over het gehele land verspreid. Doordat we digitaal inloggen bij de klant kunnen we hem vanuit Maarsbergen van dienst zijn. Andersom kan de cliënt via onze website ook inloggen en gegevens invoeren, met bijvoorbeeld een loonstrook als resultaat. Met relatief weinig mensen (11 in totaal) verzetten wij zo bijzonder veel werk.”

Voor het voeren van administraties worden vanuit de overheid vereenvoudigingen doorgevoerd. Veranderingen, die leiden tot vragen. Scannen van documenten leidt tot minder handmatige invoer ,,Je ziet in de loop der jaren de dienstverlening verschuiven van het echt invoeren van gegevens en uitvoeren van administratieve handelingen naar het adviseren op het vakgebied en monitoren. Data zijn enorm belangrijk, je moet voorkomen dat je cliënt een boete krijgt omdat bij wijze van spreken een bepaalde aanvraag niet voor de 30e is verzonden. Daar staan wij voor.” Info op www.focus4U.nl.

advertentie
advertentie