Nieuwe werken expositie Autumn Art

25 september 2008 om 00:00 Nieuws

MAARN - De expositie ‘Autumn Art’ van kunstenares Mijpe is zaterdag 27 en zondag 28 september wederom te bezichtigen. De nieuwste werken van Mijpe worden ook ten toon gesteld.

Kunst is voor veel mensen iets onbegrijpelijks en daarom durven ze er geen mening over te geven. Bang dat ze iets verkeerds zeggen of laten zien dat ze er geen verstand van hebben. ,,Dat is niet nodig”, aldus Mijpe, beeldend kunstenaar uit Maarn. ,,Ik wil met mijn werk kunst dicht bij het leven van mensen brengen. En ze mogen van mij ook zeggen wat ze van een schilderij vinden. Er bestaat geen goed of fout antwoord en je hoeft ook geen kunstkenner te zijn om iets mooi of lelijk te vinden.

Ze werkt spontaan zonder plan vooraf. Hierdoor stralen haar schilderijen leven uit. Mijpe is, net als vorig jaar, opnieuw weer opgenomen in de “Galerie van hedendaagse kunstenaars” van “Kunstweek”. Deze stichting stelt deze lijst samen met behulp van landelijke verkiezingen en een panel van 100 kunstkenners.

Het atelier, de 19de eeuwse Koepel van Stoop, is tussen 14.00 en 18.00 uur geopend. De Koepel is te vinden aan de N224 Zeist-Woudenberg bij hectometerpaal 8.6 in het bos. Meer info op www.mijpe.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie