Bewonersbijeenkomst Planetenbaan

Nieuws

MAARN - Het college van b en w wil graag weten wat omwonenden, organisaties en andere belanghebbenden vinden van woningbouw aan de Planetenbaan. Om die reden wordt op dinsdag 30 september van 19.30 uur tot 21.30 uur een bijeenkomst gehouden in buurthuis De Twee Marken.

Het college van b en w heeft een visiedocument ontwikkeld over de mogelijkheid van woningbouw aan de Planetenbaan in Maarn in plaats van aan de Buurtsteeg. De uitkomst is dat de Planetenbaan de meest reële grotere bouwlocatie in Maarn is. Niet alleen is hier de kans op aantasting van natuurlijk-landschappelijke structuren het kleinst, maar hier zijn ook de beste kansen voor de ontwikkeling van een nieuw stukje Maarn, is één van de conclusies van de visie. De meningen over de mogelijke woningbouw aan de Planetenbaan zijn in de gemeenteraad erg verdeeld.

Het college wil graag weten wat omwonenden, organisaties en andere belanghebbenden vinden van woningbouw aan de Planetenbaan en daarom wordt de bijeenkomst belegd. Alle omwonenden zijn met een brief uitgenodigd, maar iedereen die interesse heeft is van harte welkom. Degenen die de avond willen bijwonen, kunnen zich tot 29 september aanmelden via elina.boom@heuvelrug.nl of tel. 0343-565679.

Naast de inbreng op de avond zelf, is het ook mogelijk om tot 22 oktober reacties en suggesties mondeling of schriftelijk door te geven. Dit kan mondeling via projectleider Renate Gerritse op tel. 0343-565864 of renate.gerritse@heuvelrug.nl of via een reactieformulier. De reactieformulieren liggen op 30 september ’s avonds klaar in De Twee Marken. Vanaf die dag is het ook mogelijk om via de website van de gemeente te reageren.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 13 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 17 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs 18 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Spectaculaire hippische topsport op Landgoed Maarsbergen 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Nieuw vakantiehuis geopend in Doorn: ‘Vakantie moet voor elk mens mogelijk zijn’ 23 uur geleden