Resize slank- en fitstudio

Nieuws

Sinds anderhalf jaar is op de Bosweg 3 Resize gevestigd. Miranda Logemann en Lynn van Wamel zorgen ervoor dat iedereen zich snel thuis voelt door persoonlijke aandacht en begeleiding. Hiervoor waren ze collega’s van elkaar bij hetzelfde afslankinstituut. Ze ontdekten dat er, in die tijd, nog geen slank- en fitstudio was op de Heuvelrug en besloten deze samen op te gaan zetten. Ze gingen op zoek naar een geschikte locatie en vonden deze in het pand aan de Bosweg. Logemann: ,,We zijn trots op onze klantenkring. We merken dat onze cliënten het heel erg op prijs stellen dat ze persoonlijk begeleid en gestimuleerd worden. Dat motiveert hen beter om vol te houden en zodoende hun doel te bereiken.”

DOORN - Het aantal mensen met overgewicht neemt de laatste tijd alleen maar toe, zelfs al bij jonge kinderen. Overgewicht verhoogt het risico op hart- en vaatziektes en kan zelfs een korter leven tot gevolg hebben. Resize helpt, in een gemoedelijke sfeer, mensen een gezond gewicht te krijgen en te behouden door middel van oefeningen en raad te geven bij nieuwe eetgewoontes. Als richtlijn wordt de schijf van vijf van het Voedingscentrum gehanteerd.

door Marjan van den Dorpe

Methode

In een gesprek worden de persoonlijke wensen van de cliënt besproken en aan de hand daarvan wordt er een individueel oefenprogramma samengesteld. Van Wamel: ,,Er kan zodoende gelijk ingespeeld worden op de resultaten. Wil een oefening niet lukken, dan vervangen wij die gewoon door één die wel uitgevoerd kan worden. Men hoeft beslist geen geoefende sporter te zijn om ons bewegingsprogramma te kunnen volgen.” Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd om twee keer in de week een half uur te komen sporten. Het gaat niet alleen om gewichtsvermindering maar ook om afname van centimeters op de plaats waar de cliënt dat wil. Geen langlopende behandelingen, maar kaarten van tien, twintig of dertig behandelingen.

SlimCab- warmtecabine

Logemann: ,,In onze slank- en fitstudio gebruiken wij de zogenaamde SlimCab-warmtecabine voorzien van infraroodwarmtelampen. Deze zorgen voor een betere doorbloeding. De oefeningen worden meestal liggend uitgevoerd en zijn hierdoor minder belastend.”

Nieuw pand

In november verhuist Resize naar het voormalige pand van Navonne aan de Amersfoortseweg. De openingstijden zijn: maandag-vrijdag van 09.00-12.30 uur; maandag-donderdag van 19.00-22.00 uur en zaterdag van 09.00-13.00 uur. Meer informatie via www.studioresize.nl of tel. 0343- 416067.

advertentie
Afbeelding
‘Eerlijk Bieden’ bij Heiko Gorter: Nieuw wettelijk keurmerk voor meer transparantie 1 uur geleden
Afbeelding
‘Samen aan de slag voor een robuust watersysteem op de Utrechtse Heuvelrug’ 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Historisch Festival op het Landgoed bij Huis Doorn: Beleef de tijd van Romein tot hippie 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 23 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen gisteren
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 6 jul, 13:30