Doornse senioren genieten op de Veluwe

11 september 2008 om 00:00 Nieuws

Voor alle senioren blijft het jaarlijks dagje uit elk jaar spannend, omdat de deelnemers aan de Seniorentocht nooit van tevoren weten waar de tocht naartoe gaat. Om die reden werden de richtingsborden vanuit Doorn goed in de gaten gehouden. Uiteindelijk stopte de bus allereerst in Lent, waar koffie met gebak genuttigd werd. Vanuit Lent voerde de bustocht langs een prachtige route naar Hoenderloo, waar in een plaatselijk restaurant een heerlijk diner klaarstond.

Afwisselend programma bij Seniorentocht DOORN - De 66e Doornse Seniorentocht werd onlangs gehouden. Voor alle deelnemers werd het een heerlijke dag, waarbij gezelligheid en genieten van de natuur voorop stond.

Na de maaltijd konden de senioren ter hoogte van Apeldoorn genieten van de natuur op de Veluwe. Een gids vertelde allerlei geheimen over de natuur en verhaalde daarbij ook over Het Loo en Radio Kootwijk. Voordat de terugreis aanvaard werd, genoot iedereen nog van een smakelijke consumptie.

Voor alle deelnemers was de tocht goed verzorgd. De Seniorentocht wordt begeleid door verpleegkundigen en vrijwilligers, die ervoor waken dat de tocht voor iedereen zo comfortabel mogelijk verloopt. De Commissie Seniorentocht Doorn weet daarnaast elk jaar een afwisselend programma samen te stellen.

advertentie
advertentie