Van Binnen bij De Notabelen

11 september 2008 om 00:00 Nieuws

DOORN - Gasthuys De Notabelen organiseert zaterdag 13 september alweer de laatste Plein Pop van deze zomer. De Nederlandstalige formatie ‘Van Binnen’ treedt op.

De levendige bandjescultuur in Utrecht is de bakermat voor de Nederpopformatie ‘Van Binnen’. Tijdens hun studie besloten de bandleden een nieuwe band te beginnen. Na veel spelen en muzikale ontwikkelingen krijgt de band gestalte. In café ‘Stairway to Heaven’ werd de band in 2001 officieel geboren en beklonken met de naam: Van Binnen.

De perfecte samenhang tussen tekst en melodie is kenmerkend en resulteert in stevige, goed in het gehoor liggende nummers. Na een periode van veel schrijven, schaven en optredens duikt de band in augustus 2005 de studio in voor hun eerste wapenfeit, EP ‘Hart van Steen’. De lovende reacties uit de omgeving en media zijn motiverend en bevestigen de kwaliteit van hun muziek. Van Binnen maakte inmiddels al grote indruk op diverse festivals en buitenpodia zoals Paaspop en Het Geheim van Utrecht. Daarnaast waren zij onder meer te gast bij Omroep Brabant, Radio Decibel en Radio 9. Van Binnen is gedreven, ambitieus en hard op weg een plekje te veroveren in de hedendaagse popscene

Voor het optreden dineren? Reserveer telefonisch 0343-415 989. De entree is gratis. Aanvang is 20.00 uur.

advertentie
advertentie