Flairck met ‘De Stoomwals’ in Doorn

Nieuws

DOORN - De premiere van ‘De Stoomwals’, van Flairck in Amersfoort is met veel enthousiasme door publiek en pers ontvangen. Deze overdonderende voorstelling komt nu in Doorn op vrijdag 22 februari in het Cultuurhuis in Doorn aan het Kerkplein.

Gitarist van het eerste uur van Flairck, Erik Visser, presenteert een aantal nieuwe talenten uit alle hoeken van de wereld. ‘De Stoomwals’ is gebaseerd op traditioneel en nieuw werk van Flairck. Het is een spektakel met muzikaal vuurwerk en instrumentale humor.

Bijzonderheid in deze tournee is het Orchestrion. Dit is een groot, midi-gestuurd, mechanisch en op luchtdruk werkend instrument met zo’n 200 houten pijpen. Het zal tijdens de concerten fungeren als orkest. De muzikanten van deze tournee zijn: Erik Visser, Elaina Cook, Jeroen Goossens en Pablo Ortiz.

Flairck is een instrumentaal akoestisch muziekgezelschap dat in 1978 met hun eerste album meteen volop in de belangstelling stond. Een keur van musici heeft deel uit gemaakt van Flairck met één constante factor: gitarist Erik Visser.

Na het succes van Raymond van ´t Groenewoud, eerder deze maand in het Cultuurhuis, biedt Flairck een nieuwe kans om dicht bij huis te kunnen genieten van muzikale topkwaliteit. Voor de voorstelling zijn nog kaarten verkrijgbaar, de kassa gaat vrijdag om 19.00 uur open.

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 4 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 15 uur geleden
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 4 jul, 07:20
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 4 jul, 07:14
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30