Flairck met ‘De Stoomwals’ in Doorn

Nieuws

DOORN - De premiere van ‘De Stoomwals’, van Flairck in Amersfoort is met veel enthousiasme door publiek en pers ontvangen. Deze overdonderende voorstelling komt nu in Doorn op vrijdag 22 februari in het Cultuurhuis in Doorn aan het Kerkplein.

Gitarist van het eerste uur van Flairck, Erik Visser, presenteert een aantal nieuwe talenten uit alle hoeken van de wereld. ‘De Stoomwals’ is gebaseerd op traditioneel en nieuw werk van Flairck. Het is een spektakel met muzikaal vuurwerk en instrumentale humor.

Bijzonderheid in deze tournee is het Orchestrion. Dit is een groot, midi-gestuurd, mechanisch en op luchtdruk werkend instrument met zo’n 200 houten pijpen. Het zal tijdens de concerten fungeren als orkest. De muzikanten van deze tournee zijn: Erik Visser, Elaina Cook, Jeroen Goossens en Pablo Ortiz.

Flairck is een instrumentaal akoestisch muziekgezelschap dat in 1978 met hun eerste album meteen volop in de belangstelling stond. Een keur van musici heeft deel uit gemaakt van Flairck met één constante factor: gitarist Erik Visser.

Na het succes van Raymond van ´t Groenewoud, eerder deze maand in het Cultuurhuis, biedt Flairck een nieuwe kans om dicht bij huis te kunnen genieten van muzikale topkwaliteit. Voor de voorstelling zijn nog kaarten verkrijgbaar, de kassa gaat vrijdag om 19.00 uur open.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 13 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 18 uur geleden
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52