Ruime winst voor Quick 1

9 februari 2008 om 00:00 Nieuws

DOORN - Tegen de hekkensluiter in de 5e klas, Rega 8, heeft het eerste team van tafeltennisvereniging Quick Doorn een ruime overwinning behaald. De Doornse formatie met Kees Wijnstekers, Dieter Kemmerling en Reint den Boer vertrok naar Nijkerk om de competitie aan te gaan.

Een echte strijd werd het echter niet, want Quick 1 liep op vrij eenvoudige wijze uit naar een 7-0 voorsprong, want ook de dubbel van Kees Wijnstekers en Dieter Kemmerling werd gemakkelijk gewonnen. Eerst in de achtste partij moest Reint den Boer zijn meerdere erkennen in zijn opponent en verloor in 4 games, waardoor Rega 8 de spreekwoordelijke eer kon reden. Verder lieten de Doornaars het niet komen en pakten de resterende punten. Dus met een 9-1 overwinning keerde Quick 1 huiswaarts. Kees Wijnstekers en Dieter Kemmerling bleven ongeslagen, terwijl Reint den Boer 2 punten bijdroeg in deze overwinning. Quick 2 heeft het aanzienlijk moeilijker in een andere poule van de 5e klas. Op Beukenrode werd Hoogland 6 ontvangen door Cees Schouten, Piet van der Groep en Gert Nijland. Tot aan de pauze ging de strijd gelijk op. Cees Schouten en Gert Nijland wonnen hun partij. Piet van der Groep, die zijn dag niet had, verloor, hetgeen hij ook deed in de dubbel met Cees Schouten. Ruststand 2-2.

Na de onderbreking kwam het Quick-team echter niet meer tot winst en leed na vorige week opnieuw een gevoelige thuisnederlaag met 8-2. De krachtsverhoudingen lagen echter dichter bij elkaar dan in deze eindstand tot uitdrukking kwam. Van de 6 partijen na de pauze moesten er maar liefst 4 in 5 games worden beslist. Quick 2 verblijft in de onderste regionen op de ranglijst.

advertentie
advertentie