Wisseling van de wacht bij Bochane

27 december 2007 om 00:00 Nieuws

Bijna dertig jaar is Gerrit van Driel werkzaam in de vestiging geweest. ‘Dit najaar is hij met pensioen gegaan. Gerrit is geliefd niet alleen bij de medewerkers maar ook bij de klanten. Vrolijk en sociaal, een grote persoonlijkheid, die Service met een hoofdletter op het bord bij de entree schreef en klanten het gevoel gaf een vriend van hen te zijn. Hij heeft de vestiging van Bochane in Maarn opgebouwd tot wat het nu is. Een organisatie die service en persoonlijke benadering hoog in het vaandel heeft staan.’ Ook binnen het dealer netwerk van Renault in Nederland staat de Maarnse club zeer goed aangeschreven’, geeft Jörgen Korte aan.

MAARN – Alom bekend in Maarn is de vestiging van Renault Bochane aan de Amersfoortseweg. Bij de autodealer met tankstation heeft een wisseling van de wacht plaatsgevonden.

door Monique José Timmermans

‘Voor mij was het een eer om met Gerrit en de directie om de tafel te zitten en te bespreken welke mogelijkheden er na de pensionering van Gerrit zouden ontstaan’, vertelt Jörgen Korte, ‘om vervolgens van daaruit invulling te geven aan het leiden van de vestigingen in Zeist en Maarn’. Sinds 1992 is Korte werkzaam bij de Bochane Groep. Na zijn opleiding bij de IVA heeft hij zijn carrière gemaakt bij Bochane. Nu is hij behalve als vestigingsmanager van de locatie Zeist ook actief in deze functie in Maarn. Wegens de ambitieuze doelstellingen van Renault is Jeroen Molenaar aan het verkoopteam toegevoegd.

Topteam

‘Het is bijzonder wat de mensen hier voor de klanten over hebben’, vertelt Jörgen Korte. En daarmee is de belangrijkste doelstelling van Korte gelijk geformuleerd. ‘Dat moet gehandhaafd blijven, daarnaast houd ik van het prestatiegericht werken met mensen. De vestiging biedt alles, van sales tot after sales, bediend tankstation en een topteam aan mensen.’

Nieuws van het Renault front heeft Jörgen Korte ook te melden. De nieuwe Laguna Estate heeft z’n wereldpremière – zeer uniek – in Nederland beleefd. Tijd voor actie dus. Landelijk geeft Renault korting op de aanschaf van nieuwe auto’s, in de vorm van een aantrekkelijke milieupremie. Daarnaast kent Bochane de inmiddels traditionele Oud en Nieuw show, van 20 tot en met 31 december. Na het maken van een proefrit ontvangt de klant dan twee bioscoopkaartjes en bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto een dinerbon voor twee. Bij het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte auto mag de koper voor € 500,- aan accessoires uitzoeken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie