Ruime keuze bij Estiebella

27 december 2007 om 00:00 Nieuws

,,Toen dit pand leeg kwam te staan zagen we het als een uitdaging om naast onze winkel in Leiden er een tweede zaak bij op te starten” vertelt Esther. “Het assortiment in deze winkel verschilt duidelijk van dat in onze andere winkel, door het verschil in publiek” vult Ronen aan. “We proberen ook steeds ons assortiment aan te passen aan de wensen en suggesties van onze klanten” vervolgt Esther. De totale inkoop wordt gezamenlijk gedaan, Ronen is de verantwoordelijke voor de winkel in Leiden terwijl Esther verantwoordelijk is voor de winkel in Doorn.

DOORN - Alweer een jaar geleden begonnen Esther en Ronen Ron hun winkel gespecialiseerd in allerlei mode accessoires op de Amersfoortseweg in Doorn. Het aanbod bij Estiebella is erg uitgebeid en bestaat uit een ruime keuze in diverse sieraden zoals kettingen en armbanden, tassen, een keus uit meer dan veertig verschillende soorten sjaals en andere mode gadgets. De mode accessoires zijn erg dynamisch, wekelijks wordt de collectie aangevuld en komen er wel nieuwe artikelen bij.

door Rob Verbraak

,,In de laatste paar weken zijn we begonnen met een uitgebreide collectie kinderriemen van Nederlands makelij omdat we daar erg veel vraag naar kregen, ook proberen we nog een aantal goede horloge en sieraden merken aan ons assortiment toe te voegen in de komende periode” vertelt een enthousiaste Esther. ,,In de loop van dit jaar merkten we steeds meer dat we aan een behoefte voorzien, een gelijksoortige winkel ontbrak blijkbaar in Doorn en omgeving en ons klantenbestand is nog steeds groeiende, niet alleen klanten uit Doorn maar uit de hele omgeving weten de weg naar de winkel te vinden. Ook krijgen we erg veel enthousiaste reacties van klanten als zij bij ons binnen lopen” zegt Esther.

Er is in de winkel een ruime keus uit merken zoals Bjorn Borg, Esprit en Calvin Klein. Verder is de winkel erg overzichtelijk en licht ingericht. In een aantal ruime vitrines staan de diverse kleine mode accessoires uitgestald. Om het één jarig bestaan deze maand te vieren, was de winkel op 9 december versierd en krijgen alle klanten in december een passende herinnering aangeboden. “Voor ons is het erg belangrijk dat de klanten tevreden zijn, dat we goede service kunnen bieden en dat de klanten uiteindelijk vinden wat ze zochten” besluiten Esther en Ronen.

Openingstijden

Estiebella is gevestigd op de Amersfoortseweg nummer 11D, www.estiebella.nl. De openingstijden: aandag van 11.30 uur tot 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 18.00 uur op vrijdag koopavond tot 21.00 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie