Nieuwbouw Elim onder dak

14 december 2007 om 00:00 Nieuws

Gelukkig zette bouwbedrijf Zeegers na de bouwvak vakantie het werk voort. 12 december was er een feestelijke bijeenkomst om te vieren dat het hoogste punt was bereikt en dat de nieuwbouw zo goed als onder de pannen is. Bouwers, bewoners, medewerkers en vrijwilligers kwamen in de kerkzaal van het Zendings-Diaconessenhuis bij elkaar om het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw te vieren.

AMERONGEN - Na de tienduizendste steenlegging in mei van dit jaar kwam de bouw van het nieuw te bouwen appartementencomplex van Elim stil te liggen.

door Piet Hopman

De gasten werden onthaald met koffie en iets lekkers. In de zaal stond een stukje dak met pannen opgesteld als symbool van het hele gebeuren.

Na een welkomstwoord door directeur Willem de Wit, en het zingen van het Elim lied, spontaan begeleid door de voorzitter van stichting De Vrienden van Elim, Peter Kits, trok een groep mensen, die het vlag hijsen life wilden mee maken, in optocht naar het bouwterrein. Samen met de bouwvakkers waren zij er getuige van hoe diacones Elizabeth Schneider de vlag in top hees. Zuster Elizabeth is een toekomstige bewoner van een nieuwbouw appartement. De heugelijke gebeurtenis werd op video opgenomen en even later vertoond aan degenen die in de kerkzaal waren achtergebleven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie