Supermarktmanager weg na vijftig jaar AH

Nieuws

.

DOORN - Gerard van Heiningen (64) heeft vorige week na een dienstverband van vijftig jaar bij Albert Heijn afscheid genomen. Afgelopen donderdag konden de klanten van de supermarkt in Doorn, onderwijl genietend van een kop koffie met gebak persoonlijk afscheid van hem nemen

door Rob Verbraak

,,In 1957 ben ik begonnen bij Albert Heijn in Apeldoorn als medewerker achter de toonbank. Vervolgens was ik als supermarktmanager werkzaam in filialen in Oldenzaal, Groningen, Zeist, Ermelo, Utrecht, Nieuwegein en de laatste negen jaar in Doorn” aldus Van Heiningen.

,,Het is best een vreemd gevoel om vanavond voor de laatste keer als manager de winkel te verlaten en de deur achter je dicht te doen. Ik zal toch wel met veel weemoed terug kijken op een erg mooie tijd, het is toch het grootste stuk van mijn leven tot nu toe geweest ” vervolgt van Heiningen. Dat de klanten van Heiningen respecteerden bleek afgelopen donderdag wel uit de grote belangstelling en de vele afscheidscadeaus die klanten persoonlijk langs kwamen brengen. Het was de hele dag een komen en gaan van klanten, die hem het beste voor de toekomst kwamen wensen. Voor iedereen maakte van Heiningen tijd vrij om persoonlijk afscheid van te nemen. Binnenkort neemt Van Heiningen met een grote feestavond ook afscheid van al het personeel.

,,Ik krijg nu meer tijd voor al mijn hobbies, tuinieren vind ik heerlijk om te doen. Ik zit in diverse besturen, zowel op kerkelijk gebied als in diverse stichtingen. En ik kan veel meer aandacht besteden aan onze vier kleinkinderen, mijn vrouw heeft ook al gezegd dat ik nu de boodschappen kan gaan doen waardoor ik nog regelmatig in een supermarkt zal komen” vertelt van Heiningen. ,,We wonen in Zeist dus ik zal ook echt nog wel eens boodschappen gaan doen bij Albert Heijn in Doorn.”

Er is ook al een opvolger benoemd voor van Heiningen, Nico Kuipers, die hiervoor supermarktmanager was bij een filiaal van Albert Heijn in Wijk bij Duurstede. ,,De klanten kunnen erop rekenen dat ik met het hele winkelteam blijf werken aan winkelplezier en aan de uitstekende service die men gewend was, mochten klanten suggesties hebben of verbeterpunten dan kunnen ze mij altijd aanspreken”, aldus Kuipers.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek eert verongelukte raceheld Wim Boshuis 3 uur geleden
Afbeelding
25.000 jonge bomen voor het Lombokbos 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Burenkring in verzet tegen nieuwbouw Lomboklaan: ‘Schaamgroen neemt plaats in van buurtbosje’ 23 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Inloop Doorn al tien jaar een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen’ 9 dec, 07:11
Afbeelding
De Buurtbus heeft een nieuwe vervoerder 8 dec, 15:49
Afbeelding
Stichting Sociaal Raadslieden: Voor gratis hulp bij geld en recht 8 dec, 11:32
Afbeelding
Automobilist over de kop tussen sloot en weiland 8 dec, 09:15