Job van Hal sportman in hart en nieren

9 november 2007 om 00:00 Nieuws

DOORN - Job van Hal, Job, sportambtenaar van de gemeente Utrechtse Heuvelrug - en daarvoor ruim 25 jaar in de voormalige gemeente Doorn- wordt vandaag 10 november 60 jaar. Van Hal heeft zich in de afgelopen jaren ingezet voor allerlei sportactiviteiten en voorzieningen in Doorn. En sinds de herindeling in 2006 voor alle dorpen van de Utrechtse Heuvelrug. Hij heeft onder andere meegewerkt aan de aanleg van de skeeler- en ijsbaan in Doorn. Hij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en vernieuwingen van verschillende sportvelden en sportaccommodaties in de gemeente.

Ook regelt Job namens de gemeente de jaarlijkse 5 mei loop (van Wageningen naar Utrecht) waarbij een aantal lopers uit de gemeente met veel plezier aan mee hebben gedaan. Job is een enthousiast loper en heeft in de afgelopen jaren acht marathons gelopen (oa 2x New York, 2x Berlijn, 1x London en 3x in Rotterdam) en was vorig jaar deelnemer aan de RopaRun (de grootste estafette loop van Parijs naar R'dam voor kankerpatienten).

Van Hal is een sportmens in hart en nieren, die zijn enthoussiasme voor het bedrijven van sport graag op anderen overbrengt en zich ook voor de inwoners van de gemeente inzet om het sporten in allerlei vormen mogelijk te maken. Hij werd door zijn sportmaten afgelopen woensdag verrast met een feest bij de skeelerbaan.

Donderdag 15 november kunt u in de Kaap een interview lezen met Job van Hal.

advertentie
advertentie