Trust ‘kwestie van vertrouwen’

Nieuws

Brenkman is in het bezit van het diploma dames- en heren kapper. Brenkman: ,,Deze heb ik in drie jaar gehaald terwijl ik in de tussentijd werkte. Mijn stageplek werd gelijk mijn eerste werkgever. Bij hem heb ik zeven jaar gewerkt. In een ander filiaal van hem ben ik enkele jaren bedrijfsleider geweest. In die tijd ontstond bij mij de gedachte om ‘eens’ voor mijzelf te beginnen.” Brenkman werkte hierna nog bij een kapsalon in Wijk bij Duurstede en Doorn, maar was in de tussentijd ook moeder geworden van Rachel en Mike. Wilde ze het kappersvak nog blijven uitoefenen moest er een andere oplossing gevonden worden. Ze waagde de stap om zelfstandig te gaan beginnen. Vergunningen werden aangevraagd en door middel van flyers reclame gemaakt. De huiskamer werd anders ingericht en op 1 april ging kapsalon ‘Trust’ open.

AMERONGEN - Irma Brenkman(33) heeft sinds 1 april van dit jaar haar eigen kapsalon. In de huiskamer! In een apart hoekje staat een kappersstoel, een tafeltje en hangt er een spiegel aan de muur. Klanten die even moeten wachten zitten gezellig aan de eettafel met een tijdschrift en een kopje koffie.

door Marjan van den Dorpe

De vraag waarom de kapsalon de naam ‘trust’ draagt, ligt voor de hand.

Brenkman: ,,Het knippen en behandelen van het haar is een kwestie van vertrouwen. Je zit in die stoel en moet maar afwachten hoe het er allemaal uit komt te zien. Vandaar de naam ‘Trust’, vertrouwen. Dat wil ik mijn klanten geven. Als er iets niet haalbaar is, dan zeg ik dat eerlijk. Je moet waar kunnen maken wat je beloofd.’’

In de huiskamer-kapsalon heerst een ontspannen, gezellige sfeer. Boekjes liggen op de eettafel en de koffie staat klaar. De kinderen lopen rond en spelen met de kinderen van de klanten. Rachel en Mike hebben geen moeite met het delen van hun speelgoed.

Actie

Brenkman:,, In oktober heb ik een actie gehouden en door het grote succes hiervan heb ik besloten om deze te verlengen tot eind november. De actie bestaat uit 10% korting op alle kleurbehandelingen. Ook heb ik een stempelkaart. Tien stempels geven recht op een gratis knipbeurt. Trust is te vinden aan de Burgemeester H. Spruytlaan 1. De openingstijden zijn; dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 12.00 en van 13.30 tot 17.00 uur. Woensdag van 09.00 tot 12.00 uur en zaterdag een uurtje langer tot 13.00 uur. Liefst alle behandelingen op afspraak; telefoonnummer: 0343- 450 531.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek eert verongelukte raceheld Wim Boshuis 1 uur geleden
Afbeelding
25.000 jonge bomen voor het Lombokbos 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Burenkring in verzet tegen nieuwbouw Lomboklaan: ‘Schaamgroen neemt plaats in van buurtbosje’ 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Inloop Doorn al tien jaar een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen’ 9 dec, 07:11
Afbeelding
De Buurtbus heeft een nieuwe vervoerder 8 dec, 15:49
Afbeelding
Stichting Sociaal Raadslieden: Voor gratis hulp bij geld en recht 8 dec, 11:32
Afbeelding
Automobilist over de kop tussen sloot en weiland 8 dec, 09:15