Just Ann Womens Wear een begrip

Nieuws

Leeuwis is sinds drie en een half jaar eigenaresse en vond het in september tijd worden voor de nieuwe naam. ,,Regelmatig probeer ik met mijn verkoopteam een speciale actie voor onze klanten te organiseren”, aldus Leeuwis. De trend van de najaarscollectie die momenteel in de winkel hangt is van een ingetogen kleurbeeld, te weten alle nuances grijs tot zwart, met als accenten french blue, wit en rood. De collecties zijn vrouwelijk met de neiging naar ietwat “streng”. De rok is wat minder uitbundig dan vorige jaren en de strakke kokerrok komt weer terug. Ook de pantalon is dit najaar wat “gewijzigd”, smallere pijp, hogere taille en veelal in de laars gedragen. Bij dit alles hoort natuurlijk een passende make-up en afgelopen zaterdag was Anabel Alvarez van Anabel schoonheidssalon uit Doorn in de winkel aanwezig, om de aanwezige dames te adviseren met betrekking tot een passende najaarsmake-up. Van deze mogelijkheid werd door erg veel dames dankbaar gebruik gemaakt. De collectie die bij Just Ann momenteel in de winkel hangt bestaat uit een aantal bekende merken zoals, Brax, Mark, Josephine & Co., Taifun, Anne Fontaine, Closed en Monari, in de maten 36 tot en met 46. ,,Van Monari hebben we een speciale serie pullovers en t-shirts ingekocht, van elk artikel wat verkocht wordt van deze serie schenken we vijf euro aan de stichting Pink Ribbon” vertelt Leeuwis. Pink Ribbon stelt zich tot doel de mensen bewust te maken van de risico’s en het leven met borstkanker. Ook is er een uitgebreide collectie mode accessoires in de winkel verkrijgbaar. Het verkoopteam Gea Janssen, Hannie Groters en Jeanne van Woudenberg van Just Ann staat ook in de winkel klaar om de klant te adviseren met de keuze van uw kleding. ,,Verder is men altijd welkom om alleen even een kopje koffie te komen drinken. De winkel is erg overzichtelijk ingericht, ruim van opzet, passende kleuren zijn gebruikt en mede door de goede verlichting komt alle kleding goed tot zijn recht. ‘’

DOORN - Al bijna 78 jaar is er in dit pand aan de Kampweg een damesmode zaak gevestigd. Sinds 1 september van dit jaar heeft de winkel een nieuwe naam Just Ann womens wear genoemd naar de nieuwe eigenaresse Annette Leeuwis.

door Rob Verbraak

Openingstijden

Just Ann womens wear is gevestigd op de Kampweg 10 in Doorn. De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 16.30 uur. Er is geen koopavond. Telefoonnummer 0343-412965, voor info www.justann.nl.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek eert verongelukte raceheld Wim Boshuis 1 uur geleden
Afbeelding
25.000 jonge bomen voor het Lombokbos 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Burenkring in verzet tegen nieuwbouw Lomboklaan: ‘Schaamgroen neemt plaats in van buurtbosje’ 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Inloop Doorn al tien jaar een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen’ 9 dec, 07:11
Afbeelding
De Buurtbus heeft een nieuwe vervoerder 8 dec, 15:49
Afbeelding
Stichting Sociaal Raadslieden: Voor gratis hulp bij geld en recht 8 dec, 11:32
Afbeelding
Automobilist over de kop tussen sloot en weiland 8 dec, 09:15