Drie kampioenen LTV Maarn

23 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

MAARN - Op zaterdag 20 oktober zijn de laatste partijen van de KNLTB najaarscompetitie gespeeld en daarmee is een einde gekomen aan het competitieseizoen. De LTV Maarn deed mee met zeven teams: een damesteam en zes mixteams. Drie teams wisten het kampioenschap in de wacht te slepen.

Dames 1, dat uitkwam in de klasse 5/6/7, is kampioen geworden met een voorsprong van 7 punten op de nummer 2. Zij kregen in deze klasse weinig tegenstand en lieten in de vijf speeldagen dan ook slechts 1 van de 20 punten liggen. Van de vier mixteams in de klasse 5/6/7 wist het eerste mixteam, bestaande uit Kirsten de Boer, Janine Boxma, Eric Kaspers, Ronald Balfoort en Arnoud Eekhof, het kampioenschap in de wacht te slepen. Zij speelden op de laatste dag uit in Bunnik tegen de Nienhof, die op dat moment op een gedeelde 3e plaats stond. Maarn was al verzekerd van het kampioenschap, maar won ook nog met 4-0. In de klasse 7/8/9 speelde mix 1 uit in Nieuwegein tegen de nummer twee van de poule: Rijnhuyse. Beide teams waren nog in de race voor het kampioenschap. Maarn begon de dag met slechts 1 punt voorsprong en wist met een 2-2 gelijkspel de voorsprong te behouden waardoor ook zij (Leonie van Vliet, Greetje Bakker, John van Galen en Eddy Kootstra) kampioen werden.

Meer informatie over de competitieteams van LTV Maarn op www.ltvmaarn.nl.

Op de foto staat dames 1, met (staand v.l.n.r.) Stephanie Smetsers, Ellis van Wageningen, Annemieke van Baal, Sonja Janssen, (zittend v.l.n.r.) Carla Schoen en Susanne Dijkhorst.

advertentie
advertentie