Lustrum Goud van Oud

Nieuws

DOORN - Op zaterdag 3 november staat het RCN Het Grote Bos in het teken van het lustrum voor Goud van Oud. Het is dan tevens de afsluiting van het Istimewa-seizoen.

In de afgelopen 15 jaar is er veel gebeurd, naast al het goede nieuws wijst de organisator Wout Nijland ook op diverse grote artiesten, die de afgelopen 15 jaar in Het Grote Bos optraden en inmiddels zijn overleden. In dat rijtje staan ondermeer Blue Diamond Ruud de Wolff, Rob Hoeke, Peter Tetteroo en Mariska Veres.

De lustrumeditie van 3 november belooft een heel spetterende Goud van Oud te worden met veel herkenbare nummers van vroeger en een uitgekiend programma aan bands. Om 19.15 uur begint het feestje meteen al met de zevenkoppige band Friday Blues. Zij zijn in de Heuvelrug- regio zeer bekend en nemen vaak bij verrassing nog extra gastmusici mee. Daarna speelt de bekende band uit Utrecht, The Driftin'five, waarvan vroeger Herman van Keeken de zanger was. Zij hadden toen een grote bekendheid met o.m. 'Hello Mary Lou' en 'Corina, Corina'. Sinds 2004 is de band weer terug met the sound van The Shadows en met de zanger Bobby T, die met zijn stembereik Roy Orbison en Gene Pitney evenaart. De man van het eerste uur, Michiel Roelofs, maakt nog altijd deel uit van deze swingende band. En er wordt reikhalzend uitgekeken naar de revival van de geweldige Fools Paradise, die al eeuwenlang bestaat, en die in voorprogramma's speelden van o.a. The Searchers, The Fortunes en The Swinging Blue Jeans. Gelukkig nog steeds met de virtuoze gitarist/zanger Joop Devilee, die al vanaf 1968 de constante X factor is. Het slot van de avond is voor de fameuze Crazy Rockers uit Den Haag, een van de weinig overgebleven bands uit de naoorlogse Indorock periode. Kaarten a € 15,- zijn te verkrijgen via www.wnproductions.nl en bij de voorverkoopadressen in Driebergen en Doorn. De aanvang van de avond is 19.15 uur. Meer informatie: www.wnproductions.nl.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Wethouder Gerrit Boonzaaijer reikt vrijwilligersprijzen uit 8 uur geleden
Afbeelding
Theater in De Binder over kiezen opleiding 10 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Vrijwilligers zetten zich in voor de Kolken: uniek leefgebied kamsalamander 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woningbouw achter de Lomboklaan op komst 25 nov, 15:41
Afbeelding
Geijtenbeek én Boers groeit gestaag 25 nov, 15:02
Afbeelding
Tieners beroofd en geslagen in Maarn; politie zoekt getuigen 25 nov, 12:20
PREMIUM
Afbeelding
Boek Broekbergen gepresenteerd: Eerste exemplaar voor huidige eigenaren 25 nov, 07:32