Turn trainingen tijdens vakantie

10 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

MAARN - Gympleasure bied sinds september 2003 in Dorpshuis “De Twee Marken” al gymnastiek en turnlessen aan voor de jeugd van “Maarn”. Dit is tot op heden een groot succes. Vorig jaar hebben we met groot succes vakantie trainingen georganiseerd op diversen locaties in Nederland. Dit jaar geven dit in Schalkwijk en Maarn. Deelnemers uit anderen verenigingen en plaatsen zijn ook van harte welkom. Er worden de volgende trainingen aangeboden: Rekstok en Mat training NTS,Balk en Sprong training NTS, Recreatie balk en brug en mat en sprong , Spanbrug en Mat training NTS.

Recreatie balk, brug, mat, sprong Tijdens deze training wordt een normale les aangeboden en is voor iedereen toegankelijk. Er zal gedurende 2 uur op alle toestellen worden getraind. Deze worden in elke zaal gegeven.

Spanbrug en Mat training NTS Dit is een training gericht op Spanbrug en Mat en duurt 1 uur. Het belangrijkste is brug. Deze combinatie is geschikt voor gevorderde turnsters. Omdat er veel aandacht wordt besteed aan het aanleren van o.a. salto’s, kiepen en achter opzet.

Rekstok en Mat training NTS Dit is een training gericht op Rekstok en Mat. Dit wordt alleen in schalkwijk aan geboden omdat daar geen spanbrug in de zaal aanwezig is. Deze combinatie is geschikt voor gevorderde turnsters.Omdat er veel aandacht wordt besteed aan het aanleren van o.a. salto’s, kiepen en achter opzet.

Balk en Sprong training NTSDit is een training gericht op Balk en Sprong. Deze combinatie is geschikt voor gevorderde turnsters.Omdat er veel aandacht wordt besteed aan het aanleren van onder andere handstanden, radslagen, koprollen en handstand doorrollen op de balk.

Er wordt op deze trainingen op een plezierige, speelse en verantwoorde wijze les gegeven. De trainingen recreatie duren 2 uur de anderen duren 1 uur per training. De kosten zijn € 5,00 per training. Voor tijden, dagen, opgeven of voor overige informatie: Wim v.d Broek, Tel. 06-53266368. www.gympleasure.nl

advertentie
advertentie