Antropia open

29 september 2007 om 00:00 Nieuws

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum heeft zowel een restyling als een uitbreiding gekregen. Een restyling, om het gebouw te upgraden naar een cultuur- en congrescentrum dat matcht met de huidige tijdsgeest. Een uitbreiding, om in de groeiende congresbehoeftes te kunnen blijven voorzien. Zowel bij de restyling als de uitbreiding is, trouw aan de eigen visie, gekozen voor duurzame materialen en duurzaam gebruik van water en energie.

DRIEBERGEN - Antropia, Cultuur- en Congrescentrum opent per 1 oktober 2007 na een fikse verbouwing de deuren voor haar gasten. Na een verbouwing van drie maanden heeft het cultuur- en congrescentrum een uitstraling gekregen die past in het beeld van de 21e eeuw.

Alle vergaderzalen zijn gerestyled naar het kristal of mineraal waarnaar ze vernoemd zijn en ademen ieder een unieke en vernieuwende sfeer. Bijzonder is de metamorfose van de Iona-zaal; een prachtige congres- en symposiumzaal met theaterfaciliteiten. Het restaurant is eveneens grondig onder handen genomen en heeft een geheel eigentijds karakter gekregen. De creatieve ontwerpen van architect Jan Kooijman lagen ten grondslag aan alle plannen.

Op 17 december 2007 is het exact 30 jaar geleden dat de eerste steen van het Iona-gebouw werd gelegd. Deze dag viert Antropia, Cultuur- en Congrescentrum haar officiële opening en tijdens een minisymposium zal zij zich aan belangstellenden 'voorstellen' als het vernieuwde cultuur- en congrescentrum.

advertentie
advertentie