SVL droogt CSW af

26 september 2007 om 00:00 Nieuws

Ze begonnen zo goed aan de wedstrijd, na een paar plaagstootjes van SVL. Ze hadden daarbij wel de hulp van de Langbroekers nodig die de bal verspeelde na onnodig gepriemel aan de zijkant waardoor men het middenveld onbemand liet. De bezoekers profiteerde daar goed van en kon men ongehinderd richting Geert Willem Merkens gaan, die dan ook kansloos werd gelaten, 0-1. SVL hervond zich hierna weer snel. Roy van Cooten zocht de back op en vanaf de achterlijn gaf hij de bal op maat naar Joran Hofman die de bal in een keer achter de CSW keeper in het net schoot, 1-1.

LANGBROEK - De kampioensapiraties van CSW om kampioen te worden liepen bij SVL na de 6-1 nederlaag een grote deuk op.

Het begin van de tweede helft verliep voor Nick Hardeman niet voorspoedig, na een botsing moest hij vervangen worden door Klaas Hoving.

SVL herstelde zich goed na deze tegenslag mede doordat Martijn Merkens een paar minuten later SVL met een beheerste kopbal op 2-1 bracht. Martijn Merkens was alert: nadat de keeper een vrije trap van Bastin Hofman uit de hoek had getikt tikte hij de terugkomende bal in, 3-1. Martijn wist even later uit een voorzet van Roy van Cooten te scoren: 4-1. Maar het mooiste doelpunt is Joran Hofman die een voorzet van Ron Brenk met een snoekduik, a la Bep Bakhuis, in het doel kopte, 5-1. Na een publiekswissel voor Martijn Merkens was het David Bouwmeester die de eindstand van 6-1 op het scorebord liet zien. Volgende week gaat men op bezoek bij SIZO.