Landlevenfair in Langbroekerwetering

20 september 2007 om 00:00 Nieuws

Op zaterdag 29 september van 10.00 tot 17.00 uur kan men terecht op landgoed ‘De Snel’ voor een grote variëteit aan originele producten in een landelijke omgeving. Zo zijn er onder meer te zien en te koop: houten speelgoed; zijde; groendecoraties; artikelen van wol; pentekeningen; pompoendecoraties; beschilderde houten panelen; glasgravures; keramiek; schilderijen; wilgentenen; sieraden; tiffany en glas in lood; ansichtkaarten; klein antiek; kunstnijverheid uit Afrika; waskaarsen, honing, windlichten, beren, wandelstokken. Ook zijn er diverse demonstraties en workshops. Op de fair presenteren zich Het Utrechts Landschap, een Geitenkaas boerderij en Van Vliet Kastanjehout. Informatie: Liz Bakker, tel. 415045 en Gerda den Hartog, tel. 414235.

LEERSUM - De Landlevenfair van Gerda den Hartog en Liz Bakker is een jaarlijks terugkerende traditie geworden. Vorig jaar werd de fair gehouden aan de Zandweg, nu is het de beurt aan Liz Bakker aan de Bovenwijkerweg 28, juist over de grens met Langbroek.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de Bovenwijkerweg is onder normale omstandigheden geen probleem. Echter deze zaterdag worden in het gebied van de Langbroekerwetering de Nederlandse Studentenkampioenschappen (NSK) Wielrennen gehouden. In overleg met de organisatie daarvan hebben de organisatrices afgesproken dat er drie toegangsmogelijkheden zijn: Via de rotonde Darthuizer Poort bij Leersum en vanuit het westen via de Gooijerdijk en de Langbroekerdijk. Wie op deze wijze richting Bovenwijkerweg rijdt zal worden geleid door route-aanwijzingen. De organisatoren van de NSK zullen bezoekers voor de fair die zich melden dan doorlaten.

advertentie
advertentie