Country feest van grote klasse

31 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

De dag begon rond 11.00 uur met een heuse Country & Western Market. Voor de kleintjes hebben we pony's waar ze gratis een ritje op kunnen maken, de Mallejan heeft rondgereden en er is een live artiest in de persoon van Hank Tessa. De hele dag is er uiteraard countrymuziek te horen die verzorgd wordt door de drive-in-show 'More Country Music' met als Dj. En countrylady Nawany."

LEERSUM - Afgelopen zaterdag werd bij het Partycentrum 't Leersumse Veld, gelegen aan de Heulweg, het jaarlijkse Country & Western Festival gehouden. Jong en oud kon daar op het gebied van country volledig aan zijn of haar trekken komen.

door Marjan van den Dorpe

Vanaf ongeveer 15.00 uur was er, afgewisseld door de twee line-dancegroepen, het live optreden van Hank Tessa. Hij zong nummers van onder andere Elvis Presley en John Denver.

Het weer werkte goed mee. Het zonnetje liet zich af en toe zien en iedereen genoot zichtbaar. De sfeer zat er goed in. Het toegestroomde publiek begaf zich op de vloer om zich uit te leven in de verschillende passen en combinaties van het line-dancen. Rond 01.00 uur kwam er een einde aan deze dag en kon iedereen terug kijken op een geslaagd festival.

advertentie
advertentie