Amerika bij country & western Festival

Nieuws

LEERSUM - Op zaterdag 1 septemer 2007 wordt bij Partycentrum ’t Leersumse Veld (fam. Boonzaaijer)aan de Heulweg 10 in Leersum. Vanaf 11.00 uur zijn bezoekers welkom een kijkje te nemen bij dit evenement dat volledig in het teken staat van het Amerikaanse ”Country & Western” van vroeger en nu. Met als decor de mooie natuur van de Utrechtse Heuvelrug op de achtergrond is de combinatie van het type de festival en de locatie zeker perfect te noemen.

Het begint om 11.00 uur en start met een Country & Western Market (braderie) die van 11.00 tot 20.00 uur duurt. Hier is van alles te zien en te bekijken en kopen die (in)direct te maken hebben met Country & Western zoals schilderijen van indianen, cowboy-laarzen, countrykleding, sieraden en nog veel meer. Ook kan er een gratis rondrit in een huifkar/Jan Plezier gemaakt worden. Dit wordt aangeboden aan de bezoekers door koetsier en paardenliefhebber Marius Boonzaayer van Partycentrum ’t Leersumse Veld. ’s Middags zijn er ook country line-dance demonstraties door ”Country River Dancers” uit Elst. De gehele dag wordt countrymuziek door drive-in-show “More Country Music” met dit keer countrylady Dj Nawany.

Countryzanger Hank Tessa zorgt ’s middags en ’s avonds voor de live optredens. De entree bedraagt € 5,00 p.p, kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree en mogen op gezette tijden onder begeleiding gratis poney rijden. Voor informatie over of deelname aan het festival: Organisatiebureau Makeshift 0318 47 05 04 / 06- 47 02 41 86.

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 17 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 4 jul, 20:45
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 4 jul, 11:16
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 4 jul, 07:20
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 4 jul, 07:14
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30